Comunicat de presă al PNL Hunedoara

14 noiembrie 2016 | 5 Comentarii | Publicat in: Electorale, Flash

DRAGI  HUNEDORENI05-florin-roman-5-794x527
Alegerile parlamentare sunt cel mai bun prilej pentru ca Dumneavoastră să puneţi România pe drumul cel bun!
Vom avea de ales între o Românie europeană, susţinută de un premier competent, Dacian Cioloş, sau între o Românie coruptă, reprezentată de PSD şi baronii locali.
Vom avea de ales între un premier cinstit, Dacian Cioloş, şi un premier penal, Liviu Dragnea.
Vom avea de ales între un populism deşănţat al PSD, care împinge România spre o nouă criză economică şi între o Românie solidă, care creşte cu Cioloş prin propriile forţe.
Vom avea de ales ca Hunedoara să rămână aliată cu judeţe puternic dezvoltate economic ca Timiş, Arad şi Alba sau să se întoarcă în negura sărăciei din Teleorman.
În 2018 sărbătorim Centenarul Unirii! Locul Hunedoarei este în inima Transilvaniei, nu în ţara lui Dragnea, coruptă şi săracă! România Înainte!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

FLORIN ROMAN, preşedinte PNL Hunedoara

(Comandat: PNL Hunedoara    Executat: MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva    CUI AEP 11160004)

­

 

 

 

 

 

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Rupa Vili spune:

  Acum se dau și ei victime ,ei care au condus această țară de 25 de ani ,ei au vile cu etaj și mașini de lux și conturi de milioane de euro , nu au rușine și nesimțire , cetățenii civili au trăit în sărăcie din cauza lor ,a bufonilor îmbuibați care sau transformat în interlopi legitimați de stat .

  Sfântul Dreptății

 2. ion spune:

  Alo, Roman ? Te mai crede cineva? Vinde gogosi la tine, la Alba.

 3. l.v. spune:

  Hunedoara a fost condusa de pnl pana in 2016,putin rosu dar nesemnificativ in V Jiului. Hunedoara e mai saraca decat Teleormanul,asa ca hai sictir romane cu astfel de comparatii. Voi vorbiti de baronii psd,dar hada,videanu,falca,pinalti,udrea,blaga,anastase,boagiu,molot, berceanu,taticu pdl base,fosti primari si sefi de cj de la brasov,suceava,cluj,baia mare,primarul de la tg mures ce sunt mai romane? Esti un nimeni aruncat de hada la Hd pt ca papagalii pnl hunedoreni nu au MINTE,sunt BETONATI,isi vad doar de afacerile lor!

 4. Moțu' spune:

  Dragă „Albanezule” Roman: România nu poate fi pusă pe drumul cel bun de către băsiștii care conduc marioneta „pnl”; Mai corupți decât PNL-iștii lui Moloț nu am văzut în viața mea; Vom avea de ales între un premier 000 și unul de la PSD/ALDE care continuă ce a făcut foarte bine guvernul Ponta; De la premierul 000 nu ai ce aștepta, de la PSD-iști am văzut în guvernarea Ponta; Hunedoara a fost distrusă de Moloț nu de PSD -iști; Alba nu e un județ puternic; Țara nu e nici a lui Dragnea, nici a lui Iohanis și cu atât mai mult a lui Cioloș (care e al lui Soroș). Așa că mult siktir. Pa!

 5. Pentru comunisti spune:

  S P. Dobitocilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a angajat la CEH pentru a rezolva problema termoficării din Valea Jiului

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David (foto), este, de câteva zile, consilierul directorului general al Complexului Energetic...

A trecut de partea câştigătorilor

Fost director al Termocentralei Mintia şi consilier local al municipiului Deva de la PDL, Tiberiu Borca (foto) este de câteva...

Carmen Hărău: Semnez un angajament. Dacă nu îmi fac datoria în Senat, plec acasă!

Deputatul PNL de Hunedoara, Carmen Hărău (foto), care candidează pentru un loc în Senat la alegerile din 11 decembrie, a...

Închide