Comunicat de presă al deputatului PNL Lucian Heiuş . PSD Hunedoara umileşte valorile judeţului

10 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Asistăm, în ultima perioadă, la un asalt constant şi extrem de agresiv al actualei puteri îndreptat către adevăratele valori ale României. Sunt agresate şi îndepărtate, structuri incomode, persoane verticale care deranjează parcursul trasat de jalnicul program de guvernare. Nu contează cine sau ce. Contează doar înlăturarea oricăror obstacole din calea pe care a pornit actuala şi efemera putere.

La nivel judeţean, respectarea liniei de partid a devenit un mod de viaţă. Sunt daţi la o parte oameni valoroşi, care, de-a lungul timpului, dincolo de barierele politicii, şi-au pus la dispoziţia comunităţii întreaga capacitate de muncă, pentru mai bine, mai frumos şi mai eficient.
Au fost obligaţi să plece din administraţie oameni valoroşi, pentru a fi înlocuiţi cu membrii PSD.
Mai nou, Vladimir Brilinsky a fost obligat să plece din postul de administrator al Sarmizegetusei Regia, pentru a fi înlocuit cu preşedintele PSD Orăştioara de Sus.
Ne întrebăm cum este posibil să dai cu piciorul unor astfel de oameni şi să nu faci totul pentru a-i reţine şi folosi în beneficiul comunităţii? Aceşti oameni care chiar au dorit să facă ceva, au demonstrat că perseverenţa şi curajul pot să mişte lucruri aparent înlemnite în nepăsare.
Credem că este o inconştienţă crasă să te dispensezi de un om care şi-a dedicat întreaga viaţă cauzei cetăţilor dacice şi a reuşit să aducă Sarmizegetusa de la stadiul de junglă a nimănui, la statutul de parc istoric vizitabil în normalitate, un om care a devenit un brand nu numai al acelor locuri, dar şi unul de nivel naţional.
„Maurul şi-a făcut datoria, maurul poate să moară”, sună un dicton al literaturii universale. Aşa a spus conducerea judeţului şi pentru că nu puteau să înlăture un om al cărui nume este asociat, de ani buni, cu Sarmizegetusa, au aplicat un alt dicton, de data aceasta, neaoş românesc. ‘’Nu dori moartea subalternului. Lucrează în aşa fel încât să şi-o dorească singur.” Şi asta au făcut. A fost înlăturat un om valoros, pentru care spiritul de sacrificiu reprezenta un crez şi asta doar pentru a transforma, fără piedici, Sarmizegetusa în celulă de partid.
Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs, să afli că un vicepreşedinte de consiliu judeţean poate să sancţioneze pe cineva, pentru că (cităm) dă like-uri la penelişti. Sancţionarea şi cu alte ocazii a opiniilor exprimate liber, într-o ţară liberă, reprezintă o mostră de infantilism care credem că ar trebui sancţionată.
Chiar dacă ne măguleşte să primim like-uri de la oameni de talia lui Vladimir Brilinsky, conştienţi de gravitatea deciziilor luate, nu putem să dăm like actualei conduceri politice a judeţului nostru.
Deputat Lucian Heiuş, preşedintele PNL Hunedoara

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. victor spune:

    Lasa ca il “reactiveaza” pe Dan Daniel, omul PNL si al tuturor sefilor care si-au permis nenumarate abuzuri!
    Cat despre “dictonul neaos romanesc” la care va referiti, e valabil si in cazul dv., al liberalilor. Cand conduceati judetul brat la brat cu PSD (e valabil si acum) tot asa erau indepartati cei care nu executau ordinele absurde si nelegale a celor precum Dan Daniel, Balint, Molot, etc., iar acum Bobora, Nistor, Intotero, etc. .
    Aveti habar cati oameni nevinovati au avut de suferit din cauza acestui tip de indivizi si cate institutii sunt la pamant din cauza politicilor voastre desantate demne de niste minti ale unor descreierati, care nu sunt interesati decat de interesele lor personale si ale gruparii care ii mentin in functii?
    Sigur nu va intereseaza nici pe dv., nici pe Nistor, aceste comunicate sunt doar praf in ochii nostri, a prostilor care se imbolnavesc din cauza mediului in care sunt obligati sa munceasca pentru ca sa aveti voi de unde fura!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Belgian stabilit în Lăsău, prins de două ori beat la volan

Un belgian stabilit cu traiul în localitatea Lăsău, comuna Lăpugiu de Jos, le dă bătăi de cap poliţiştilor hunedoreni. Bărbatul...

Fostul şef al Gărzii de Mediu, condamnat la închisoare cu suspendare

Tribunalul Hunedoara a dat sentinţa în dosarul în care fostul şef al Gărzii de Mediu Hunedoara, Bogdan Sever (foto), este...

Ziua porţilor deschise în agricultura hunedoreană

Ieri, Direcţia pentru Agricultură din judeţul Hunedoara a organizat ”Ziua porţilor deschise în agricultura hunedoreană”. Călin Marian, şeful Direcţiei Agricole...

Închide