Belgian stabilit în Lăsău, prins de două ori beat la volan

Un belgian stabilit cu traiul în localitatea Lăsău, comuna Lăpugiu de Jos, le dă bătăi de cap poliţiştilor hunedoreni. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost prins beat la volanul maşinii, deşi avea permisul de conducere suspendat. Când i-a fost suspendat actul amintit, era tot în stare de ebrietate.
De data aceasta, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Ilia l-au prins conducând maşina pe drumul comunal 141, din direcţia Tisa spre Dobra. L-au tras pe dreapta şi au constatat că este vorba despre un vechi „client“ de-al lor. „Bărbatul a fost oprit de poliţişti în trafic şi testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal.
Potrivit unor apropiaţi, belgianul s-a stabilit cu traiul în Lăsău, unde se ocupă de agricultură. Cu câteva zile în urmă, a intrat cu tractorul în gardul unui localnic şi i l-a distrus. Cei doi nu au reclamat niciunde incidentul, iar proprietarul gardului rupt a fost recompensat de belgian. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.