Complexul Aqualand a trecut la SPIGM

10 septembrie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Aleşii locali din Deva au aprobat ieri transferul Complexului Aqualand de la societatea cu acelaşi nume, la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM), condus de Irinel Faur.

Transferul era necesar, deoarece perioada concesiunii complexului acvatic a expirat. A mai fost o încercare de transfer, în urmă cu câteva zile, dar atunci nu s-a întrunit numărul necesar de voturi pentru acest lucru. Ieri, însă totul a mers uns în şedinţa CL Deva.
”Avem de făcut documente, nu vrem ca angajaţii de la Aqualand să piardă nici o zi de muncă. Ei vor fi detaşaţi la SPIGM, de asemenea, bugetul complexului a fost aprobat. Câteva zile, complexul nu va funcţiona, vom face predarea-primirea obiectivului. Dar, la sfârşitul săptămânii vom încerca să reluăm funcţionarea Complexului Aqualand. Vom veni cu îmbunătăţiri aici. Nu spun că nu s-a făcut ceea ce trebuia la complex, probabil nu au fost bani, de aceea nu s-au făcut unele lucruri. O parte din datoria acumulată de societatea Aqualand reprezintă impozitele către primărie”, a declarat Irinel Faur, directorul general al SPIGM.
”Vom avea case noi de marcat la Aqualand, de aceea cred că devenii vor înţelege că acesta va fi închis câteva zile. Am transferat complexul, tocmai pentru a eficientiza serviciile aici. Garantez că Aqualand va fi pe profit, după ce va fi preluat de un serviciu al primăriei. De 12 ani, de când s-a inaugurat complexul, nu s-au făcut reparaţii capitale”, a afirmat Florin Oancea, edilul şef al reşedinţei de judeţ.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Devean spune:

    Ce scoala are dl.Faur?
    Va e asa capabil sa conduca de toate…

  2. Dinu D spune:

    Școala vieții, plus cotizarea grasă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a semnat contractul de finanţare pentru eficientizarea energetică a spitalului din Hunedoara

Ieri, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto stânga), a semnat la Timişoara, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Vest,...

În anul Centenarului, comuna Crişcior s-a înfrăţit cu o comună din Republica Moldova

Primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui (foto dreapta), şi-a găsit o ”soră” dincolo de Prut, pe Cleopatra Cobzac (foto stânga), primăriţa...

Sanatoriul din Brad, pregătit pentru iarnă

Dacă în unele spitale din ţară, căldura se furnizează cu porţia pe timpul iernii, în altele, pacienţilor li se oferă...

Închide