ActualitateFlash

Colegiul „Decebal” şi-a desemnat cei mai frumoşi boboci

Cristina Ghenea

 Încă de cum începe anul şcolar, Balul Bobocilor devine cel mai important şi mai aşteptat eveniment în rândul elevilor din licee. Cei de la Colegiul Naţional „Decebal”, din Deva au păstrat tradiţia şi au reuşit, din nou, să organizeze evenimentul în timp record.

Decebaliştii dau tonul

Cele două săptămâni de muncă pentru găsirea sponsorilor şi pregătirea probelor şi a spectacolului s-au încheiat vineri, pentru tinerii organizatori de la „Decebal”. „A fost un efort comun, depus de seniorii liceului, cei din clasa a XII-a, cu sprijinul celor aflaţi la conducerea Colegiului şi a diriginţilor. A trebuit să ne ocupăm de planuri, repetiţii, decoruri, sponsorizări, costume şi momente artistice. Fiecare s-a implicat la fel de mult, pentru ca, în final, să ajungem la un rezultat atât de reuşit”, a declarat Ana Beşleagă, una dintre elevele implicate în organizare. Aceasta a mai adăugat că este o tradiţie ca balul de la „Decebal” să aibă loc atât de devreme. „Mulţumirea este şi mai mare, atât timp cât în ritmul acesta alert, reuşim totuşi să înfiripăm nişte relaţii frumoase cu bobocii. În plus, astfel, e mai puţin stres pentru toată lumea – pentru noi, organizatorii, pentru boboci şi chiar şi pentru părinţi”, a mai precizat Ana Beşleagă.

Probe amuzante

Găzduit de Sala Sporturilor din Deva, balul a cuprins, pe lângă probele participanţilor, şi demonstraţii artistice de muzică şi dans. Cele 10 perechi care au participat la concursul pentru titlul de Miss&Mister au fost supuse la proba obligatorie de dans, care a cuprins, printre altele, vals şi mambo. Balul a avut ca temă „Maşina timpului” şi astfel, bobocii s-au prezentat costumaţi în diferite personaje, printre care Adam şi Eva, războinicii din Troia sau familia Flinstone. Cea mai aşteptată şi mai emoţionantă a fost, însă, proba surpriză, în care participanţilor le-a fost testată agilitatea şi simţul umorului. Băieţii au fost nevoiţi să-şi demonstreze talentul la karaoke, în timp ce fetele au avut parte de o sumedenie de provocări, care mai de care mai amuzante.

Dan şi Andreea – rege şi regină

Cel mai important moment al serii a fost desemnarea câştigătorilor. Juriul, dar şi cei peste 1.000 de spectatori prezenţi la bal, au considerat că Andreea Popa şi Dan Inulescu (foto) au fost cei care merită titlul de Miss&Mister 2011. Chiar dacă aceştia sunt cei mai frumoşi boboci din „Decebal“, nu au fost şi singurii câştigători. Astfel, Andra Bruzan şi Tudor Grecu au ocupat locul II, iar Claudia Şendroiu şi Alexandru Borza s-au clasat pe locul III, în timp ce Sara Ghişe şi Andrei Enuţ s-au ales cu titlul de Miss&Mister Popularitate. După desemnarea câştigătorilor, distracţia a continuat cu mult aşteptatul concert Guess Who şi cu un after-party de neuitat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura