Bani din rezerva judeţului pentru primării

Carmen Cosman

Consiliul Judeţean Hunedoara a decis să aloce diverse sume de bani, din fondul de rezervă, pentru mai multe primării aflate în maximă dificultate.

După ce unii primari din judeţ au semnalat existenţa unor situaţii de extremă dificultate, referitoare la insuficienţa fondurilor necesare funcţionării pentru anul 2011, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a propus alocarea a peste un milion de lei, pentru 32 de primării hunedorene, care nu mai au bani să funcţioneze. „Propunem alocarea sumei de 1.050.000 de lei, pentru acordarea de ajutoare către unităţi administrativ teritoriale, aflate în situaţii de extremă dificultate, din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţean Hunedoara”, a precizat Mircea Ioan Moloţ, iar proiectul a fost votat în plenul CJ Hunedoara. Primăriile hunedorene au primit între 300.000 şi 10.000 de lei, iar cea mai mare sumă a revenit Primăriei din Brad. Pe de altă parte, în baza raportului de specialitate, consilierii judeţeni au decis anularea unor credite bugetare în sumă de 1.000.000 de lei şi a creditelor de angajament, în sumă de 4.768.510 de lei, aferente obiectivului de investiţii ”Modernizare DJ 687F: Teliucu Superior-Govăjdia-Lelese”, precum şi a unor credite bugetare în sumă de 50.000 de lei, şi a creditelor de angajament, în sumă de 4.491.000 lei aferente obiectivului de investiţii ”Îmbrăcăminţi bituminoase uşoare pe DJ 687C: Haţeg-(DJ 687A)-General Berthelot-Ciula Mare-Ciula Mică-Răchitova, km 17+820-19+820”.

2 comentarii la „Bani din rezerva judeţului pentru primării

 • 26 septembrie 2011 la 9:03
  Legătură permanentă

  JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST ,MIRCEAIOAN MOLOT ,SEFAC DRUMURI UNDE ARE MIRCEA IOAN MOLOT ,STANILE DE OI

 • 5 octombrie 2011 la 13:05
  Legătură permanentă

  Se vede ca Mircea Ioan Molot face foarte multe pentru primari si pentru cetateni judetului Hunedoare.
  Muntene uitate si u la alti primari cum se zbat pentru cetateni lor nu ca tine care nu mai sti cum sa furi de pe bieti cetateni, de aceea ai adus Deva in pragu colapsului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.