Clipe de groază pentru o tânără din Deva

Maximilian Gânju

O tânără din Deva s-a trezit în propria casă cu o femeie de 53 de ani şi fiul acesteia, care se certase cu fostul ei concubin. Cei doi i-au distrus mai multe bunuri din locuinţă şi apoi a stropit totul cu motorină, ameninţând că-i dă foc. Apoi cei doi agresori au pătruns cu forţa şi în locuinţa unui vecin, care a anunţat poliţia despre ce se întâmplă, lovindu-l şi amenin­ţându-l.
„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către o tânără de 24 de ani, din municipiu, că în jurul orei 16:00, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, o femeie de 53 de ani, din Deva, a pătruns în locuinţa sa, unde a început să distrugă diferite bunuri, refuzând să pără­sească imobilul la cererea persoanei vătă­mate, după care a aruncat cu motorină prin casă. Ulterior, femeia de 53 de ani şi fiul aces­teia, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Deva, au pătruns prin violare de domiciliu în locuinţa unui martor, care a furnizat date poli­ţiş­tilor cu privire la fapta reclamată de tânără, pe care l-au agresat fizic şi l-au ameninţat”, a precizat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au probat activitatea infracţională a femeii de 53 de ani, din Deva, faţă de care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi violare de domiciliu. Şi fiul agresoarei este cercetat pentru infracţiunile de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Amândoi suspecţi au fost duşi în arestul IPJ Hunedoara pentru 24 de ore, iar procurorii din Deva vor stabili ce măsuri preventive se vor cere magistraţilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare