Controale mai dese pentru respectarea măsurilor sanitare

8 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Potrivit Prefecturii Hunedoara, verificările efectuate de autorităţi au fost intensificate pentru prevenirea răspân­dirii virusului SARS-COV 2 care provoacă boala Covid-19.
Astfel, peste 287 poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi repre­zentanţi ai ministerelor Muncii, Sănătăţii şi Transporturilor au făcut verificări pe tot teritoriul judeţului, iar din cele 700 de persoane verificate, 147 nu au respectat măsurile de protecţie şi au fost sancţionate contravenţional cu suma totală de 11.500 lei.
A crescut şi numărul controalelor efectuate în mijloacele de transport public în comun, 108 autobuze şi microbuze fiind verificate de efectivele angrenate în aceste acţiuni. Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate în judeţul Hunedoara doar în ziua de miercuri a fost de 23.800 lei, inclusiv pentru persoane fizice care au organizat activităţi în spaţiul public sau privat pentru care au fost instituite interdicţii sau restricţii (7.500 lei).
„Un număr de 123 de restaurante, terase sau locaţii de tip fast food au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse de autorităţi. Autorităţile vor desfăşura permanent, în această perioadă, activităţi de verificare şi control, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Clipe de groază pentru o tânără din Deva

Maximilian Gânju O tânără din Deva s-a trezit în propria casă cu o femeie de 53 de ani şi fiul...

Locomotivă distrusă de flăcări

Flăcările au cuprins locomotiva unui tren de marfă iar intervenţia pompierilor a fost una extrem de dificilă, din cauză că...

Scandal domestic pe bază de alcool

„Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 40 de ani, din localitate, face scandal la...

Închide