Pădurar snopit în bătaie de hoţii de lemn

26 martie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Eveniment

 

S-a întâmplat într-o pădure din zona Brad, unde mai mulţi hoţi de lemn au fost prinşi în flagrant de către pădurar. Acesta i-a luat la întrebări despre lemn şi a fost bătut crunt de hoţi. Omul a sunat la 112 şi a cerut ajutor însă hoţii au fugit până la sosirea poliţiştilor.
„La faţa locului, în cel mai scurt timp s-a de­­plasat o echipă de intervenţie, care a sta­bilit faptul că pădurarul, în timp ce se afla pe raza localităţii Bulzeştii de Jos, a surprins 5 persoane care transportau material lemnos (provenit din copaci uscaţi), cu un atelaj. Întrebaţi despre provenienţa materialului lem­nos, cei 5 au devenit recalcitranţi şi l-au agresat fizic pe pădurar. După agresiune, văzând că pădurarul apelează numărul de urgenţă 112, cei în cauză au descărcat şi au abandonat materialul lemnos şi au fugit de la faţa locului”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii i-au găsit repede pe suspecţi, cinci persoane din Brad şi Bulzeştii de Sus. Trei băr­baţi cu vârste cuprinse între 16 şi 53 de ani şi două femei au vârste de 43 şi 45 au fost luaţi de acasă de mascaţii IPJ şi duşi la sediul Poliţiei Municipiului Brad, în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi ultraj, iar cei cinci au fost reţi­nuţi 24 de ore. Magistraţii Judecătoriei Brad au admis cererile procurorilor şi au decis ares­tarea pentru 30 de zile a lui Ionel Chiriţă, Ni­codim Stanciu şi Mărioara Faur. Ado­les­centul de 16 ani este cercetat în libertate, iar ce-a de-a doua femeie implicată, Mariana Putuca, a fost plasată în arest la domiciliu. (M. Gânju)

 

 

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. florin spune:

    bravooooo. asa da

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sindicaliştii de la Termocentrala Mintia au protestat ieri din nou. „Jos labele de pe Termocentrala Mintia!”

Sorina Popa Sindicaliştii de la Termocentrala Mintia, dar şi deveni care suferă în această perioadă că nu au apă caldă...

Poftiţi la vaccin! Harta interactivă a centrelor de vaccinare

Comitetul de coordonare a vaccinării şi STS au lansat harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, astfel...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că la o primărie din zonă pri­marul nu prea face nimic dar nici nu semnează vreun document....

Închide