Carmencita Constantin rămâne președintele FR Gimnastică

După un interimar de 8 luni, Carmencita Constantin (foto), singurul candidat la preşedinţia Federației Române de Gimnastică, a fost a fost realeasă, vineri, în funcţie, pentru un mandat de 4 ani, fiind votată de 48 dintre cei 50 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală, conform Departamentului de Comunicare al federaţiei. Două voturi au fost anulate din diverse motive.

Cele două posturi de vicepreşedinte au fost câştigate de Maria Fumea, cu 44 de voturi şi Ioan Silviu Suciu, cu 27, antrenorul emerit Nicolae Forminte  primind doar 14 voturi.

Au fost stabilite şi cele şapte posturi de membru în cadrul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică. Acestea au fost câştigate de Angela Cacoveanu (37 voturi), Ionuţ Corlaci (30 voturi), Liliana Cosma (20 voturi), Adrian Durlă (25 voturi), Gina Gogean (29 voturi), Cristiana Spînu (23 voturi) şi Ciprian Hegyi (19 voturi) iar în noul mandat al Carmencitei Constantin, funcţia de secretar general o va ocupa Ingrid Istrate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pădurar snopit în bătaie de hoţii de lemn

  S-a întâmplat într-o pădure din zona Brad, unde mai mulţi hoţi de lemn au fost prinşi în flagrant de

Sindicaliştii de la Termocentrala Mintia au protestat ieri din nou. „Jos labele de pe Termocentrala Mintia!”

Sorina Popa Sindicaliştii de la Termocentrala Mintia, dar şi deveni care suferă în această perioadă că nu au apă caldă

Poftiţi la vaccin! Harta interactivă a centrelor de vaccinare

Comitetul de coordonare a vaccinării şi STS au lansat harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, astfel

Închide