Comunitate

Cherchez la femme, la galeriile Forma

De Ziua Internațională a Femeii, Consiliul Județean Hunedoara și Direcția Generală de Administrare a Monumentelor și Pro­mo­vare Turistică Hunedoara vă invită la ver­nisajul expoziției de artă vizuală „CHERCHEZ LA FEMME”, care va avea loc Galeria Națională de Artă „FORMA” din Deva, începând cu ora 17.00.

Influențează lumea
Ziua Internațională a Femeii sărbătorește toate realizările excepționale ale femeilor din întreaga lume. Este o ocazie care subliniază modul în care femeile au influențat și con­tinuă să influențeze lumea.
Expoziția, găzduită de Galeria Națională de Artă „FORMA” reunește o colecție colec­tivă de lucrări artistice care traduc prin formă și culoare feminitatea, atât de adulată de poeți, scriitori sau filozofi. Femeia – mis­ter, binecuvântare sau blestem, este mereu fascinantă. Tematica feminină este atem­po­rală și este abordată din perspective mul­tiple, fiecare expozantă având propria per­so­nalitate creatoare. Întreaga expoziție reprezintă o reflecție asupra timpului căruia îi aparținem.
Expun: Rodica AILINCĂI, Otilia BOCĂNICIU, Roxana BUTA, Emanuela CIBU, Daniela CONSTANTIN, Sanda ERCHEDI, Suzana FÂNTÂNARIU, Gloria GRATI, Ana-Maria IANCU, Elena JIANU, Flavia JURCA,
Edwina KASLER, Diana MATIAS POPOVICI, Smaranda MOLDOVAN, Alina NEALCOȘ, Daniela ORAVIȚANU, Diana PANTEA, Andreea POENAR, Adriana POPA, Doina REGHIȘ IONESCU, Ana-Maria RUGESCU, Mădălina STAN, Eva SÜTŐ.
Expoziţia „CHERCHEZ LA FEMME” este deschisă publicului în perioada 08-18 martie 2022, zilnic, în intervalul orar 10.00-18.00.

One thought on “Cherchez la femme, la galeriile Forma

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura