Politica si administratie

Tot mai puține

De ieri, activitatea centrelor de vaccinare Drive-Thru Deva, Casa Pensionarilor Hunedoara și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva activitatea a fost oprită, după ce numărul celor care se vaccinează anti Covid a scăzut foarte mult.
Prefectul județului Hunedoara, Călin Marian, mulțumește tuturor celor care în toate centrele, încă de la începutul vaccinării au stat la dispoziția hunedorenilor, în fiecare zi. Activitatea fiecărui centru de vaccinare din localitățile județului, inclusiv a carava­ne­lor mobile, nu s-ar fi putut desfășura fără implicarea și profesionalismul numeroaselor echipe care au asigurat buna desfășurarea a vaccinării și a testării. Prefectul Călin Petru Marian și Instituția Pre­fectului transmit apre­cierea și felicitările pentru munca depusă, medicilor și asis­ten­telor medicale, voluntarilor Crucii Roșii și celor ai Inspectoratului pentru Situații de Ur­gență, Direcției de Sănătate Publică, efec­tivelor Inspectoratelor de Jandarmi, Poliție și Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Serviciului de Teleco­municații Speciale, auto­ri­tăților publice și Polițiilor Locale, per­sonalului tehnic și tuturor celor care au asi­gurat, pe parcursul a peste 400 zile, acti­vitatea medicală în centrele de vaccinare hunedorene.
Persoanele care doresc să se vaccineze se pot adresa medicilor de familie sau centrelor de vaccinare active în județul Hunedoara: Spitalele municipale din Petroșani, Lupeni și Orăștie. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura