Politica si administratie

Bani pentru sistemul de deșeuri

A fost semnat contractul de finanțare privind „Sprijinul pentru pregătirea apli­cației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru completarea și dez­voltarea Sistemului de management in­te­grat al deșeurilor în județul Hunedoara”, derulat prin Programul Operațional Infra­structură Mare.
La nivelul județului Hunedoara sunt ne­cesare investiții complementare Siste­mului de Management Integrat al Deșeu­rilor existent, pentru dezvoltarea unei in­frastructuri de gestionare a deșeurilor în condiții de management eficient al re­sur­selor, care să asigure creșterea stan­dar­dului de viață al populației și îmbu­nă­tățirea calității factorilor de mediu din județ.
Proiectul are ca obiectiv general ela­borarea documentațiilor tehnico-eco­no­mice necesare, în vederea obținerii finan­țării proiectului ce vizează completarea și dezvoltarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor în județul Hunedoara.
Perioada de implementare a Proiectului este până la data de 30.10.2023 și are o valoare totală de 7.148.630 de lei. Con­tribuția proprie a Consiliului Județean Hunedoara se ridică la 142.972 de lei, re­prezentând 2 la sută din valoarea pro­iectului. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura