Sport

Vor să se salveze de la retrogradare

Ultimul amical de pregătire pe care l-a desfășurat formația din Valea Jiului a
fost cel în care a întâlnit pe terenul din Petroșani formația de liga a patra CS Sânmartinu Sârbesc.

Învinși acasă
A fost o partidă în care antrenorul for­ma­ției din Vale, Aurel Moldovan, și-a conturat lotul cu care va evolua formația în ultima parte a campionatului și va încerca să se salveze de la retrogradare.
Revenind la ultimul amical, să mențio­năm că Jiul a condus cu 2-0 la finalul primei re­prize prin golurile înscrise de Rovenţa şi Chiriţoiu. Dupã pauză și-au mai trecut nu­me­le pe lista marcatorilor, Turcu şi Mazilu, astfel că scorul final a fost favorabil gazdelor, 4-0.
Jiul Petroşani a jucat cu: Tomescu, Turcu, Botoroagă,Irimia, Lovas, Bădărău, Mazilu, Chirițoiu, Rovența, Caralicea, Dyllan.
Au mai evoluat: Văduvă, Vînatoru, Capriţa, Fage, Marcu, Popescu.
Într-un alt meci amical, CSM Deva II a fost învinsă de CS Ineu într-o întâlnire desfășurată sâmbătă pe terenul sintetic de la Stadionul Cetate Deva.
Oaspeții au câștigat cu 8-2 (1-0) prin golurile marcate de David (min. 13, 51, 54, 72, 85), Dănilă (min.49), Rucărean (min. 66), Spătaru (min.78) iar pentru echipa din Deva au marcat Vasilescu (min.47 penalty) și Iștoc (min.81).
CSM Deva II a evoluat în formula: Bogdan – Teodorescu, N. Popescu, Iordache, Branea – Vasilescu, Marinca, Iștoc, Stan – Boldor, Săulescu. Au mai jucat: Prelipceanu – Kelemen, Grill, Luca, Macovei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura