Cercurile Olimpice de la Tokyo, retrase pentru mentenanţă

6 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cercurile olimpice colorate în greutate de 69 de tone, instalate la începutul acestui an largul localităţii Odaiba, si­tuată în golful oraşului Tokyo, după ce capitala niponă în­cepuse numărătoarea inversă în vederea Jocurilor Olimpice, au fost retrase ieri, joi, pentru o operaţiune de mentenanţă de aproximativ patru luni.
Cercurile urmau să rămână în acea locaţie până la în­chi­de­rea Olimpiadei, pe 9 august, şi să fie înlocuite apoi de sim­bolul Jocurilor Paralimpice. Barja pe care era amplasat mo­nu­men­tul de 15 m înălţime şi 32 m lăţi­me a fost re­morcată la cheu iar ansamblul “va fi supus unui control de securitate şi unei ope­raţiuni de întreţinere pentru o durată de aproximativ patru luni”, au precizat respon­sabili locali, adău­gând că data reamplasării cercurilor nu a fost încă stabilită.
Jocurile Olimpice amânate pentru 2021 Olimpiada de la Tokyo, din cauza pandemiei de Covid-19 se vor desfăşura în pe­rioada 23 iulie-8 august 2021, iar cele Paralimpice vor avea loc între 24 august şi 5 septembrie 2021.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nou sistem competiţional în prima Ligă de fotbal

Federaţia Română de Fotbal a hotărât ieri, ca, din sezonul viitor, Liga 1 să aibă 16 echipe. În aceste condiţii,...

Fotbal pe plajă. ACS West Deva, invitată la Liga campionilor, ediţia 2020

Ricardo Garcia, directorul competiţiei euro­pene care este programată să se des­făşoare în Portugalia, la Nazare, în perioada 7-13 septembrie a...

Şase jucătoare din România, pe tabloul principal la US Open

Organizatorii turneului american de tenis au anunţat lista provizorie a jucătoarelor acceptate direct pe tabloul principal la US Open, iar...

Închide