Social-democraţii hunedoreni, la evenimentele din Valea Jiului

Social-democraţii hunedoreni au participat ieri în Valea Jiului la evenimentele dedicate minerilor. Preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, deputatul Laurenţiu Nistor, a fost însoţit de parla­mentarii social-democraţi Natalia Intotero, Ilie Toma, Cristian Resmeriţă, dar şi de conducerea Consiliului Judeţean, primari PSD, consilieri locali şi judeţeni ai partidului.
Social-democraţii hunedoreni au depus coroane de flori la monumentele închinate minerilor care şi-au pierdut viaţa în timpul revoltelor din 1929, dar şi celor care şi-au pierdut viaţa în adâncurile minelor din Valea Jiului.
Deputatul Ilie Toma a declarat că “premierul a prezentat în Valea Jiului un program de măsuri utopice pentru o perioadă de 10 ani, fără a avea la bază nişte măsuri tehnice şi economice concrete, fără să ţină cont de realitatea acestei regiuni. În loc să-şi eficientizeze guvernarea, pentru a putea acor­da pensiile şi alocaţiile promise, acesta a venit să le spună poveşti de genul Capra cu trei iezi. Este clar că premierul a venit să facă ceva mai multă campanie electorală, dar din păcate pentru el, a primit huiduieli.
Oamenii din Valea Jiului, mai ales, au nevoie ca legile să fie respectate şi aplicate. Procentul de majorare este clar stabilit prin Legea Pensiilor şi unde este lege, nu-i tocmeală! De asemenea, alocaţiile copiilor trebuie majorate conform legii. În loc de discurs politic şi promisiuni că peste 10 ani va fi mai bine, oamenii au nevoie ACUM de fapte şi măsuri concrete”, a declarat deputatul PSD de Hune­doara Ilie Toma. (S. Popa)

One thought on “Social-democraţii hunedoreni, la evenimentele din Valea Jiului

  • 8 august 2020 la 15:27
    Legătură permanentă

    Cât credeți Ca mai ține furtul de țara ? Hărau din HUNEDOARA a “cumpărat” Poșta veche , a construit un hotel lângă castelul din HUNEDOARA ( la fel de mare e si hotelul ei, cât si castelul ) . De unde ai furat banii tu curva ? Sper sa nu aveți ghinionul gunoaielor sa se schimbe legile , ca eu sunt primul care v-aș nenoroci . O țara plină de hoți . M-am saturat de voi maxim

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.