Cele mai bune filme de văzut în familie

Unele filme sunt perfecte pentru a le urmări în familie și reușesc să stârnească un spirit de aventură și să genereze multă voie bună.

 

 

Iată 5 filme de familie pe care merită să le vezi:

 

  1. Finding Nemo (2003) – Acesta este considerat a fi unul dintre cele mai bune filme de animație din istorie. Finding Nemo este o ecranizare a unei călătorii plină de aventuri a doi pești, Marlin și Nemo, fiul său, care vor fi separați la Marea Barieră de Corali. În momentul în care l-a pierdut pe Nemo, Marlin pleacă într-o aventură pentru a-și găsi filmul. American Film Institute a introdus Finding Nemo în topul celor mai bune 10 animații create vreodată. De asemenea, Finding Nemo a avut încasări de peste 930 de milioane de dolari, la un buget de 94 de milioane de dolari. În 2016 a apărut și continuarea Finding Dory. Printre cei care fac voice-over în Finding Nemo se află Albert Brooks, Ellen DeGeneres și Alexander Gould.

 

  1. Jumanji (1995) – Robin Williams interpretează rolul principal în acest film foarte îndrăgit. El este prins într-un joc și pornește într-o aventură extrem de interesantă. Iar Jumanji este unul dintre cele mai bune filme din cariera lui Robin Williams. Drept dovadă stau și încasările de la box office, care s-au ridicat la peste 260 de milioane de dolari. Până acum au apărut încă două filme din seria Jumanji, iar în viitor va fi lansat și Jumanji 4. De asemenea, a apărut inclusiv un joc inspirat din această franciză, disponibil pe NetBet, operator recunoscut pentru cele peste 2.000 de jocuri pe care le oferă, alături de secțiunea NetBet table online, mese de ruletă și blackjack, pariuri sportive și multe altele. Cât despre joc, acesta se numește Jumanji, a fost creat de compania NetEnt în 2018, iar printre simboluri se află leul, pelicanul, crocodilul și rinocerul.

 

  1. Harry Potter and the Philosopher’s Stone (2001) – Acest film este bazat pe primul roman din seria Harry Potter, scris de J.K. Rowling. E unul dintre cele mai cunoscute filme din istorie, iar aventura este la cel mai înalt nivel. Filmul a avut un buget de 125 de milioane de dolari, iar încasările au trecut de 1 miliard de dolari. Din distribuție fac parte Daniel Radcliffe, Rubert Grint, Emma Watson și John Cleese. A avut trei nominalizări la Premiile Oscar 2002, iar succesul său a dus la noi filme. De asemenea, Harry Potter a devenit mai mult decât un film realizat după romane și este o adevărată industrie la nivel mondial, dar și în cultura britanică.

 

  1. Home Alone (1990) – E un film redifuzat în România în fiecare an, înaintea Crăciunului, dar Home Alone poate fi urmărit indiferent de perioada anului. Aventurile puștiului Kevin, rămas singur acasă în timp ce familia sa pleacă în vacanță, merită urmărite, fiind extrem de amuzante. În primul film al seriei, Kevin, în vârstă de 8 ani, rămâne singur acasă și trebuie să apere locuința de cei doi hoți, Harry și Marv, în timp ce este terifiat de un vecin care îi pare fioros. Pentru a reuși să scape de cei doi hoți, Kevin își pune mintea la contribuție și reușește să își ducă planul la bun sfârșit. Home Alone a avut un buget de 18 milioane de dolari, iar încasările au trecut de 476 de milioane de dolari. Din distribuție fac parte Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard și Catherine O’Hara. Este considerat unul dintre cele mai bune filme de Crăciun din istorie.

 

  1. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) – Este ultimul episod al seriei Lord of the Rings și e considerat unul dintre cele mai bune filme din istorie, fiind pe locul 7 în topul realizat de IMDB. Iar succesul major avut de acest film a dus la încasări de peste 1.1 miliarde de dolari. De asemenea, The Return of The King a primit și 11 premii Oscar la gala din 2004, dar și 4 Globuri de Aur și 4 premii BAFTA.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.