Cei de la S.P.Î.G.M. Deva, responsabili cu paletarul de culori al municipiului

Reprezentanţii Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (S.P.Î.G.M.) îşi împart activitatea zilnică pe mai multe segmente, astfel încât domeniul public să rămână verde şi înflorit.
„Continuăm acţiunile de cosire a ierbii şi de tăiere a gardului viu, pe lista din săptămâna curentă urmând cartierele Micro 15 şi Gojdu. După cum se poate observa, unele rondouri cu flori au sistem propriu de irigaţii, iar cele care nu dispun de aşa ceva sunt udate manual, seară de seară. Avem echipe în teren, care se ocupă de asta. Sunt stropite şi cu soluţie specială, un tratament care să le asigure o mai bună rezistenţă. Mai vrem să montăm încă 10 seturi de mese şi băncuţe în zona de agrement de la Bejan, noutatea fiind că vor fi acoperite, pentru ca lumea să poată să se bucure de umbră sau în caz de precipitaţii să se poată adăposti. În ce priveşte terenurile de sport de aici, după ce pleacă ultimele persoane venite să facă mişcare, le închidem. Nu de altceva, dar au fost cazuri când s-a venit la trei noaptea şi nu s-a respectat deloc liniştea publică. S-a făcut gălăgie, s-a urlat şi s-a produs disconfort. O altă veste e că pe bulevarde, la locurile de joacă şi în parcuri vor fi puse noi coşuri de gunoi. Unele necesită suplimentare, iar altele, înlocuire, fiind deteriorate. Am primit de la primărie 200 de bucăţi, aşa că ne apucăm de treabă“, a precizat Irinel Faur (foto), directorul S.P.Î.G.M. Deva.
Reamintim că cetăţenii urbei pot transmite instituţiei sugestii, propuneri sau opinii, la numărul de telefon 0254-233.588 (inclusiv în perioada weekend-ului) sau 0744-354.828 (persoană de contact Ovidiu Oltean). (M.Şerban)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.