Ştrandul din Deva funcţionează la capacitate maximă

Magdalena Şerban

În aceste timpuri incerte din punct de vedere medical, nu multă lume se aventurează să-şi petreacă weekendurile sau concediul la mare sau chiar peste graniţele ţării. Prin urmare, ştrandul din Deva devine o opţiune pe care iubitorii de bălăceală o iau în calcul în număr tot mai mare.
Acesta se află în administrarea Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva, respectiv a Serviciului Administrare Baze Sportive şi de Agrement.
„Oamenii ştiu că trebuie să respecte normele în vigoare, aşa că nu am întâmpinat probleme de când am deschis. Li se ia temperatura la intrare şi li se comunică regulamentul. Nu au voie să stea tolăniţi haotic, în alte zone decât cea arondată şezlongului pe care îl ocupă, iar în incinta ştrandului nu intră mai mult de 500 de persoane, atât cât reprezintă numărul maxim de şezlonguri pe care îl punem la dispoziţia clienţilor. Au fost aşezate astfel încât să se păstreze distanţa impusă şi nu ne abatem de la calculele respective. Facem constant igienizări, pentru a nu exista pericolul unei posibile infectări cu SARS-COV2“, a afirmat Irinel Faur, directorul S.P.Î.G.M. Deva.
Amintim că aici pot fi găsite trei bazine cu apă, duşuri, cabine de schimb, terase şi puncte de alimentaţie publică, terenuri de volei, fotbal, zonă de fitness. Tarifele de acces sunt: intrare adulţi – 10 lei, intrare copii, elevi, studenţi, pensionari – 5 lei, închiriere şezlong – 10 lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.