Ce probleme au semnalat devenii la audienţele în aer liber?

11 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Exif_JPEG_420

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareş, a avut ieri o nouă întâlnire cu devenii, în cadrul seriei de audienţe acordate în aer liber. Scopul acestor întâlniri este de a rezolva problemele oamenilor care nu reuşesc să ajungă la primărie pentru a le face cunoscute autorităţilor.

De data aceasta, întâlnirea a avut loc pe strada Independenţei, în faţa sediului Asociaţiei persoanelor cu dizabilităţi motorii din municipiu. Principalele probleme pe care oamenii le-au prezentat au fost legate de repartizarea locurilor de parcare sau iluminatul public. Cele mai multe sesizări şi cerinţe au venit din partea persoanelor cu handicap locomotor. Aceştia i-au semnalat lipsa dotărilor destinate persoanelor cu dizabilităţi la vehiculele care asigură transportul public local, sau a rampelor de acces la anumite magazine. De asemenea, oamenii i-au cerut să înfiinţeze locuri de parcare pentru scuterele speciale pe care le folosesc şi să semnaleze corespunzător acele spaţii. Următoarea întâlnire a viceprimarului cu devenii va fi în cartierul Dacia, ora şi locul în care vor fi acordate audienţele vor fi anunţate din timp. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă 12.05.2017

Florin Ignat, antrenor-jucător al echipei Autobergamo Deva

Gura lumii 12.05.2017

Despre un individ care conduce de multă vreme un club sportiv din reşedinţa judeţului nu se aud prea multe vorbe...

Program de lucru special în sprijinul fermierilor

Pentru a veni în ajutorul fermierilor care solicită subvenţii, Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor că va funcţiona în...

Închide