Atac virulent al liberalului Tiberiu Balint asupra primarului PSD al Devei. „Ovidiu Moş m-a denunţat la DNA”

11 mai 2017 | 6 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Cum era de aşteptat, după încarcerarea primarului Mircia Muntean, a început lupta pentru Primăria municipiului Deva. Din partea liberalilor, ea a fost declanşată, ieri, printr-un atac virulent al preşedintelui PNL Deva, Tiberiu Balint (foto), asupra social-democratului Ovidiu Moş, actualul primar interimar al reşedinţei de judeţ. Balint a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că Ovidiu Moş este cel care l-a denunţat, cu peste doi ani în urmă, la DNA. A mai spus că va încerca să-l schimbe pe Ovidiu Moş din funcţia de primar interimar.

„Ovidiu Moş m-a denunţat la DNA. Au trecut doi ani şi jumătate de la percheziţii şi arestarea mea. Moş a făcut denunţul la DNA împotriva mea la o lună după ce am vrut să-l schimbăm din funcţia de viceprimar al Devei. Dar, nu vrem să-l înlocuim din acest motiv, ci pentru că nu cred că PSD trebuie să conducă municipiul Deva. PSD este adversarul nostru politic”, a declarat Tiberiu Balint, liderul PNL Deva.
Balint spune că în continuare, PNL merge cu PSRO în Consiliul Local Deva şi cu UDMR sau ALDE, dar nu şi cu PSD.
Pe de altă parte, PNL Deva trebuie să-şi desemneze un candidat la alegerile parţiale pentru funcţia de primar al Devei. În acest sens, Balint le-a cerut colegilor din conducerea organizaţiei să scrie cinci nume fiecare. În urma analizării datelor strânse, 70 de chestionare, a ieşit următorul clasament: Tiberiu Balint – 44 voturi, Irinel Faur – 27, Ioan Petrui – 26, Sebastian Bara – 21, Florin Oancea – 20, Dorin Gligor-19, Marcel Morar -16, Romeo Deteşan -15, Vasilică Potecă -11, Lucian Heiuş -10, Călin Laza -9, Bogdan Ţîmpău -9, Răzvan Mareş -8, Mircea Birău -7 şi Florin Şandru -7 voturi. Liberalii vor comanda şi un sondaj de la o casă de specialitate pentru desemnarea candidatului. De precizat că doi dintre cei trecuţi în acest sondaj intern al liberalilor – Florin Oancea şi Răzvan Mareş – nu sunt membri PNL.
„O altă decizie, luată cu unanimitate de către membrii Biroului Municipal al PNL Deva, este ca viitorul candidat pentru funcţia de primar al Devei să fie membru PNL”, a declarat Balint. El a spus că nu e nevoie de o vechime în partid, pentru candidat, ci doar ca el să fie, la momentul numirii, membru PNL. În aceste condiţii, porţile sunt deschise pentru oricine doreşte să candideze la Primăria Deva din partea liberalilor.

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Je suis Vasile spune:

    Mos si cu Pera sunt sifoane consecrate …

  2. Ealocin spune:

    Ca “libertin” adevarat Balint manca (ca si cu suspendarea) KKT ! 🙂 🙂

  3. Franz Kafka spune:

    Lupta pe scaune, lupta pe functii, lupta pe putere, lupta pe .. bani.
    Asta-i interesul TUTUROR politicienilor romani.
    NICI un POLITICIAN nu vrea binele obstii, a alegatorului.

    Toti vor binele propriu si eventual al rudelor si extrem de rarilor prieteni.

    (Un observator fara aspiratii pe functii politice)

  4. Io spune:

    Doi nemernici,Nu au ce sa caute in functii publice mai ales penalul de Balint.

  5. din deva spune:

    Ovidiu Mos ca un bun cetatean si primar al Devei speram sa semneze si contacte pentru un patinoar propriu (nu inchiriat) al Devei, de ce nu acoperit ptr hochei si agrement, apoi sala de sport la Liceul Auto deva unde invata 1600 elevi in cele doua unitati ale Colegiului Transilvania (fostul Liceul auto si fosta Sc gen nr 3 Dacia), si sala Polivalenta in Deva(minim 10 mii locuri, ceea din Cluj are 7500 locuri si e insuficienta pt Campionate Europene neavand o sala de incalzire mare ) si Gara Deva si incinta Ia cetatii din Deva care arata jalnic si cat mai multe blocuri anvelopate in Deva si piste de biciclete.
    succes Ovidiu!

  6. Vasile spune:

    Faptul ca-i sifonul politiei este ultima problema a lui Ovidiu Mos . Individul este alcoholic notoriu si de o prostie rarisima . Plus , plus

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce probleme au semnalat devenii la audienţele în aer liber?

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareş, a avut ieri o nouă întâlnire cu devenii, în cadrul seriei de audienţe acordate în aer...

Bulina albă 12.05.2017

Florin Ignat, antrenor-jucător al echipei Autobergamo Deva

Gura lumii 12.05.2017

Despre un individ care conduce de multă vreme un club sportiv din reşedinţa judeţului nu se aud prea multe vorbe...

Închide