Actualitate

Ce a pățit un bătrân din Valea de Brazi, care a vrut să facă o faptă bună

Omul s-a trezit că intră peste el în casă doi indivizi mascați, înar­mați cu bâte de baseball, ame­nințat și bruscat. Atacatorii îi voiau economiile de-o viață, de care afla­seră de la o iubită a unuia dintre ei.

I-a dat 50 de lei pentru vizită
Pensionarul din Valea de Brazi, cătun ce aparține de Uricani, o cu­noștea pe tânăra, care a plănuit să-l jefuiască, încă de când era copilă. Alături de mama ei venea să-l ajute la treburile din gospodărie, așa că avea încredere în ea. Omul locuia singur și avea o pensie bunicică, iar tânăra a mers la el să-l viziteze și să-l întrebe dacă are nevoie de ajutor. Bătrânul i-a spus că nu are treabă, dar pentru că l-a vizitat i-a dat 50 de lei. Femeia a văzut unde-și ține banii și i-a venit ideea să-l jefuiască.

L-au terorizat pentru a spune unde-și ține banii
Femeia a plecat din casă și le-a spus totul tâlharilor, iar aceștia au plănuit cum să-l jefuiască pe om. Tot ea s-a dus la o farmacie pentru a lua mănuși chirurgicale, astfel încât să nu lase amprente în casa victi­mei. Tânăra a stat de 6, iar cei doi bărbați au intrat peste pensionar în casă. Înarmați cu o bâtă de baseball. Ei au stigat la bătrân să le dea banii, dar acesta a refuzat. Cei doi i-au luat bărbatului aproape 8.000 de lei. Tâlharii au fost prinși de un echipaj de poliţie în timp ce încercau să se deplaseze cu autoturismul spre Bucureşti. Procurorii i-au pus sub acu­zare pe cei trei pentru infrac­țiunea de tâlhărie calificată. Judecă­toria Petroșani. Iubitul tinerei a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni în­chisoare. Complicele său a primit 3 ani şi 3 luni închisoare, dar cum avea și o altă condamnare va sta după gratii 6 ani. Femeia care a plănuit totul a primit o pedeapsă de 2 ani și 3 luni de închisoare cu executare. (M.Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura