Actualitate

Atenție, turiști! Încă un faliment în turism

Una dintre cele mai cunoscute agen­ții de turism, datorită desti­na­țiilor preferate de români, Kusadasi SRL și-a cerut recent falimentul, pri­mul termen de judecată fiind stabilit pentru data de 26 iulie 2023.

Una dintre cele mai mari
Cererea de insolvență/faliment a fost depusă la Tribunalul București la data de 14 iulie sub numărul 21480/ 3/2023, primul termen de judecată fiind stabilit pentru data de 26 iulie. Kusadasi a organizat excursii cu zbo­ruri charter de la Suceava spre Antalya (Turcia) și Hurghada (Egipt).
Kusadasi SRL este una dintre cele mai mari și mai vechi agenții de turism din România. A fost înființată în 1998, în urmă cu 25 de ani și, dacă la început se concentra pe destinația Kusadasi și alte locații din Turcia, de-a lungul anilor portofoliul a fost extins per­ma­nent, agenția devenind unul dintre cei mai importanți touroperatori pe Turcia, Egipt și, mai nou, pe Tunisia.
În urma numeroaselor insolvențe/ fa­liment a agențiilor de turism din ultimii ani, Asociația de profil, ANAT, a cerut în numeroase rânduri turiștilor să fie atenți cum și cu ce agenție își re­zervă vacanța. (A.N.)