Candidează pentru un loc în Comisia Sportivilor

Raluca Strămăturaru (foto), sportiva română cu cel mai bun rezultat la Jocurile Olim­pice de iarnă din 2018, de la Pyeong Chang, locul 7 la sanie, va candida pentru un post în Comisia Sportivilor din cadrul Comitetului Internaţional Olimpic.
Sportivi reprezentînd 17 comitete olim­pice naţionale, aprobaţi de Comitetul Exe­cutiv al CIO, candidează pentru cele două locuri vacante ale Comisiei Sportivilor. Aceş­ia vor fi aleşi prin vot de participanţii la JO de iarnă de la Beijing, în Satele Olimpice, din 27 ianuarie până în 16 februarie.
„Toţi aceşti candidaţi aduc o mare valoa­re comunităţii sportivilor şi vor adăuga un nou set de abilităţi şi expertiză la Comisia Sportivilor, indiferent cine va fi ales”, a declarat Emma Terho, preşedinta Comisiei Sportivilor din cadrul CIO.
Raluca Strămăturaru a participat la trei ediţii ale JO de iarnă: Vancouver 2010, Soci 2014 şi PyeongChang 2018. Cel mai bun loc ocupat de ea a fost 7 în Coreea de Sud. Strămăturaru a câştigat Cupei Naţiunilor la sanie în două sezoane, 2017/2018 şi 2019/2020.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.