ACS West Deva, lider după trei etape în Liga secundă

La finalul săptămânii trecute a debutat sezonul competițional și în Liga secundă de futsal, competiția derulându-se în trei serii stabilite de către FR Fotbal.
În seria de vest s-au desfășurat primele trei etape, în cadrul turneului organizat la Arad.
ACS West Deva a reușit să se impună în toate cele trei jocuri disputate, fiind lider în această serie.În primul joc desfășurat în noua sală de la Simand, devenii i-au sur­clsat pe jucătorii echipei gazde cu scorul final de 6-0 (la pauză 2-0) apoi sâmbătă au întrecut nu foarte ușor, cu 7-5 (dar este totuși o victorie), pe cei de la CSM Tg. Mureș, formație care și-a anunțat intenția de a promova în prima ligă, la finalul sezonului.
În ultimul joc din turneu, devenii au câș­tigat cu 6-1 jocul cu Metropolitan Ișalnița, astfel că ACS West ocupă primul loc în serie cu un total de 9 puncte, echipa de­veană fiind urmată în clasament de Șoimii Șimand și Metropolitan Ițalnica, fiecare cu câte patru puncte acumulate.
Au evoluat la West Deva: Nicolae Vrîn­ceanu, Răzvan Radu,Dumitru Stoica, Ion Al-Ioani, Andrei Bozan, Eduard Petre, Ionuț Flo­rea, Vlad Voiculescu și Petru Voica, echi­pa fiind manageriată de fostul arbitru internațional Eduard Kovacs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.