Lupte libere. Au luptat bine, au venit cu medalii acasă

La Constanța s-au desfășurat întrecerile finale din cadrul Campionatului Național Individual de lupte-libere pentru cadeți, la care sportivii din județul nostru au reușit din nou rezultate deosebite.

Rezultate bune și pentru sportivii din Petroșani
Astfel, Andrea Vraci, legitimată la Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva, pregătită de antrenorul Ioan Ailincăi a reușit perfor­manța de a cuceri o medalie de bronz la categoria 49 de kg. O altă medalie de bronz a fost adjudecată la competiția de pe Litoral și de Andreea Bocănici (foto) la categoria 53 de kg. Aceasta este pregătită la secția din Deva de prof. Livius Suraj Moravan. Alte rezultate înregistrate de sportivii de la LPS Cetate Deva: Sybilla Sărac loc 5 (categoria 57 kg), Flavius Sava (categoria 71 kg), Nicolae Olari (categoria 92 kg), Rareș Drăgan (categoria 110kg) s-au clasat pe locul 7 după califi­carea în semifinalele competiției,Sara Bi­chescu (categoria 65 kg) și Iulia Szente (ca­te­goria 80 kg), ambele clasate pe locul 9 după calificările în optimile de finală.
CSS Petroșani aduce de la întrecerile na­țio­nale două medalii. Andreea Chiriac a cu­cerit o medalie de argint la categoria 49 kg iar Florentina Manțog o medalie de bronz la categoria 57 kg. Andrei Căldăraș s-a clasat pe locul 7 la 65 de kg. Sportivii din Valea Jiu­lui sunt pregătiți de prof.Gheorghe Răducu (Lele).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.