Candidaţi mulţi, locuri puţine!

Sorina Popa

Viaţa politică hunedoreană începe să fremete, pentru că alegerile parlamentare se apropie. După treceri de la un partid la altul, cu care ne-au obişnuit, politicienii trag acum sforile pentru locurile din Parlament. Dacă unii dintre deputaţii şi senatorii care sunt deja pe funcţii ştiu unde vor candida în toamnă, alţi pretendenţi la un fotoliu de parlamentar negociază încă pentru a prinde un colegiu sau altul.

Mircia Muntean, deputat sau senator
Astfel, fostul primar al Devei, Mircia Muntean, după ce s-a înscris în PDL, vrea să atace unul din posturile de deputat de pe colegiul Deva sau Hunedoara, sau un loc în Senat pe zona Deva-Hunedoara-Haţeg. „Voi candida pentru Camera Deputaţilor sau pentru Senat. Vreau să candidez împotriva senatorului Dan Radu Ruşanu”, a declarat Mircia Muntean.
Fostul ministru al Muncii, Gheorghe Barbu, susţine şi el că vrea să candideze la toamnă, cel mai probabil, pentru un post în Camera Deputaţilor. „În principiu, mă gândesc la o asemenea chestiune. Vom discuta în organizaţia de partid aceste aspecte”, a spus Gheorghe Barbu. Liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor, va candida şi el la alegerile generale.

Heiuş, contracandidatul lui Blaga?
Pentru deputatul Iosif Blaga, lucrurile sunt clare. Merge tot pe colegiul din zona Orăştiei. Însă, el îl va avea, se pare, contracandidat, pe adversarul său permanent, Lucian Heiuş. Surse din PDL susţin că Heiuş va trece la PNL şi va ataca un post de deputat pe colegiul respectiv. „Era clar că Lucian Heiuş se va înscrie, din nou, la liberali. Totdeauna am spus că el este liberal. Eu l-am susţinut cât am putut, la primărie. Nu mă interesează ce va face el”, a afirmat deputatul Blaga.
Senatorul Dorin Păran, care de câteva luni a trecut de la PDL la PNL, va candida tot pe Colegiul Brad-Orăştie, la fel ca în urmă cu patru ani. În rest, ceilalţi parlamentari din judeţ s-ar putea să-şi schimbe opţiunea, dar încă nu s-au hotărât definitiv.

5 comentarii la „Candidaţi mulţi, locuri puţine!

 • 17 august 2012 la 10:29
  Permalink

  VAI SI-AMAR ,CE CANDIDATI ,TOTI UNUL SI UNUL;MUNTEANU ASTA NU MAI VREA MAISTRU ,NUMAI LA GULER ALB!TARAN PROST ;OKAY SI-A TRAS LA PETROSANI CARTOANE ,DIPLOME ,TOT UN TARANOI E ;ACUM S-A MIGRAT UN PIC LA PDL;MARE GRESEALA PDL-ULE ,MARE GRESEALA;O SA STEA IN PDL PANA DUPA ALEGERI;VEZI COSTEL ALIC ,CINE ISI ADUCE AMINTE!

 • 17 august 2012 la 11:40
  Permalink

  CONTEAZA OMUL NU PARTIDUL NE-AM LAMURIT SI CU USL ,TOT NISTE MINCINOSI ,IAR COSTEL ALIC ESTE UN OM VALOROS ,DE CALITATE NU CA TINE ,CARSANE CARE ESTI UN NIMENI IN DRUM SI PLIN DE PRAF SI TOT COMENTEZI TU AIUREA PE AICI

 • 17 august 2012 la 17:10
  Permalink

  da ,recunosc ,cateodata sunt plin de praf ,lucrez in petol,desert ,am salariu decent ,raspund pentru cea ce fac ,imi place ,nu e usor,nu ma plang;tu amice anghel ce executi?;eu comentez pentru ca vad ,tara e in deriva ,prea multi lupi pe scena ,unde sunt oamenii cu coloana?oricum ,ca anghel ,frunza si iarba ;de asta tara nu merge ;ba anghele ti-ai controlat IQ-ul?,om prost asistat social?

 • 19 august 2012 la 11:41
  Permalink

  gunoaie PDL-iste!!!!…bravo USL!!!..a=ti vandut partidul la dusmany!!!…lasatii pe ei sa candideze si voi merge=ti la oi!!!

 • 20 august 2012 la 22:56
  Permalink

  Florineee!!! nu te-am mai vazut demult. Oare pe unde mai esti? Daca nu te bagi si tu la ciolan trimite-ma pe mine.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 17.08.2012

Vorbesc cârcotaşii că un fost primar din judeţ – tras pe linie moartă de superiorul său, iar apoi, după pierderea

Viceprimarii Devei şi-au primit atribuţiile

Cei doi viceprimari ai municipiului Deva, Ovidiu Moş (foto stânga) (PSD) şi Marius Surgent (foto dreapta) (PNL) au primit girul

Accident grav în „curba morţii”

Cinci tineri au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit într-o...

Închide