Când este programat Bac-ul pentru olimpici

19 aprilie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Ministrul Educaţiei a aprobat calendarul sesiunii speciale a Bacalaureatului pentru absolvenţii de liceu participanţi la competiţii sportive sau pe discipline, precum şi pentru cei care susţin admiterea la universităţi din străinătate în aceeaşi perioadă cu examenul maturităţii.
Astfel, sesiunea specială a Bac-ului va avea loc în perioada 14-27 mai, la Braşov. În perioada următoare va fi stabilită şi lista absolvenţilor de la noi din judeţ care vor participa la această sesiune specială. Deocamdată, doar o elevă de la un liceu din municipiul Petroşani a depus o cerere pentru a susţine examenul de Bacalaureat mai repede, deoarece doreşte să dea admitere la o universitate din Danemarca. Anul trecut, în judeţul Hunedoara au fost şapte elevi nominalizaţi să susţină examenul maturităţii în sesiunea specială, însă doar şase au dorit să participe. Dintre aceştia, doi au fost olimpici la Geografie şi Limba Germană, iar patru sunt sportivi cu performanţe. (O. Mihnea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Devean hărţuit de un poliţist din Crişcior

Din câte se pare, uneori, cetăţenii care apelează numărul unic de urgenţă 112, pentru a semnala o infracţiune, ar trebui...

Inspectoarea cu mita, trimisă în arest la domiciliu

Inspectorul fiscal de la Mediu, Andrea Hannelore Săvulescu Burcuş (foto), a scăpat de răcoarea de după gratii.

A căzut într-o râpă adâncă

Un bărbat de 80 de ani din localitatea Vărmaga a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce...

Închide