Protest al jurnaliştilor la sediul CEH

19 aprilie 2016 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Lipsa de comunicare a conducerii Complexului Energetic Hunedoara, măsurile haotice care afectează întreg judeţul Hunedoara şi ineficienţa structurilor statului de a-i descoperi pe cei care au devalizat industria minieră, dar şi cea producătoare de energie, au determinat jurnaliştii din presa locală şi corespondenţii presei centrale să organizeze un protest în faţa sediului din Petroşani al companiei energetice.
Jurnaliştii susţin că toate acţiunile politicului conduc către ideea că se doreşte falimentarea Văii Jiului. În plus, regiunea care era folosită de regimul comunist ca un ”poligon de testare” a măsurilor nepopulare ce ar fi fost aplicate apoi la nivel naţional sau nu, în funcţie de reacţiile minerilor, şi astăzi rămâne un teren de experimente pentru guvernanţi. Jurnaliştii care au participat la acţiunea simbolică nu au revendicări care să-i vizeze direct, ci au transmis atât liderilor sindicali din minerit cât şi administraţiei, solicitări ale ortacilor, cereri care vin din mijlocul minerilor şi nu de la un grup care ar putea avea şi interese ascunse. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Vili Rupa spune:

    Dumnezeul care stapaneste acest pamant ,prefera sa ai Credinta ,Speranta si Milostenie . Credinta in bani ,Speranta ca vei avea milioane de euro si Milostenie ca vei imparti si la saraci ,asta este Iubirea Suprema .

    Sfantul Dreptatii !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Când este programat Bac-ul pentru olimpici

Ministrul Educaţiei a aprobat calendarul sesiunii speciale a Bacalaureatului pentru absolvenţii de liceu participanţi la competiţii sportive sau pe discipline,...

Devean hărţuit de un poliţist din Crişcior

Din câte se pare, uneori, cetăţenii care apelează numărul unic de urgenţă 112, pentru a semnala o infracţiune, ar trebui...

Inspectoarea cu mita, trimisă în arest la domiciliu

Inspectorul fiscal de la Mediu, Andrea Hannelore Săvulescu Burcuş (foto), a scăpat de răcoarea de după gratii.

Închide