Comuna Veţel a găzduit competiţia „Micul fotbalist”

Magdalena Şerban04 fotbal Vetel DSC_0286

„Şcoala Altfel” are loc în perioada 18-22 aprilie şi este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare. La Veţel, ziua de ieri a adus un progam sportiv în cadrul căruia s-a desfăşurat un meci de fotbal pe stadionul din localitatea centru.
Organizatorii competiţiei dotate cu trofeul „Micul fotbalist” au fost şcoala Gimnazială Veţel,  Asociaţia Sportivă Unirea Veţel, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara.
„Au jucat patru echipe din comunele Veţel, Gurasada, Hărău şi Brănişca, din care au făcut parte copii legitimaţi, dar şi nelegitimaţi la cluburi de fotbal. Clasamentul aferent primei grupe de vârstă (clasele V-VI) a însemnat un loc întâi ocupat de gazde, cel secund a fost adjudecat de reprezentanţii comunei Hărău, iar pe trei s-au situat cei din Gurasada. La grupa a doua (clasele VII-VIII), prima poziţie le-a revenit celor din Gurasada, a doua celor din Veţel, treapta a treia a fost ocupată de cei din Brănişca şi locul patru le-a rămas celor din Hărău. S-au dat cupe, diplome, medalii şi tricouri. A fost prima oară când s-a organizat o asemenea acţiune şi sperăm în menţinerea ei şi în anii ce urmează. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizare, iar elevilor le doresc succes în activitatea şcolară“, a spus Ioan Henţiu, primarul comunei Veţel.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.