Sport

Campioni la echipe, modeşti la individual

Ciprian Marinuţ

Componenţii echipei de popice Inter Petrila, campioni ai României în anul 2010, au rămas în afara podiumului în clasamentul individual al celor mai buni popicari din campionatul intern în anul trecut.

Şase în top 10, nici unul pe podium
Câştigarea titlului de campioni naţionali cu echipa a contat prea puţin pentru popicarii de la Inter Petrila în „calculele” efectuate de Federaţia Română de Popice, pentru stabilirea clasamentelor primilor popicari români pe anul 2010. Drept dovadă, nici un popicar al clubului din Valea Jiului nu s-a clasat pe podium, primele trei locuri ale ierarhiei naţionale individuale fiind ocupate, în ordine, de Bogdan Dudaş (CS CFR Cluj – 1.650 puncte), Ion Cercel (CS CFR Olimpia ACB Iaşi – 750 puncte) şi Dan Mihăilă (CS CFR Olimpia ACB Iaşi – 700 puncte).
Totuşi, clubul din Valea Jiului a confirmat că are cea mai valoroasă şi omogenă echipă din ţară, întrucât şase sportivi de la Inter Petrila au intrat în clasamentul celor mai buni 10 popicari ai României în anul 2010. Cei mai bine clasaţi au fost  Marius Gheţea şi Marian Bălan, situaţi la egalitate pe locurile 4-5, cu câte 650 de puncte. În top 10 au mai intrat Manea Mănel şi Marius Codarcea , clasaţi la egalitate pe locurile 6-7, cu  câte 550 de puncte, precum şi Ioan Hordilă şi Mihai Balaban, care au împărţit poziţiile 8-10 cu Ovidiu Mihălcioiu (CS CFR Cluj), toţi având câte 450 de puncte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura