Cadavrul pescarului înecat în lacul Cinciș a fost găsit de pompieri

16 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Ultima Ora

 

Cadavrul pescarului din localitatea Ghelari, care s-a înecat miercuri în lacul Cinciș a fost găsit de scafandrii pompieri, vineri după amiaza, după trei zile de căutări.

Potrivit precizărilor locotenent-colonelului Mihai Dorobăț, de la ISU Hunedoara, cadavrul bărbatului a fost găsit de scafandriipompieri și adus la suprafață, vineri, în jurul orei 16.00, în apropierea locului în care acesta se înecase. Victima se afla pe fundul lacului, în nămol, iar operațiunea a fost destul de dificilă din cauza condițiilor vitrege și temperaturii scăzute a apei. În zona în care s-a înecat hunedoreanul, adâncimea apei variază între 5 lşi 10 metri.
Bărbatul de 60 de ani, din localitatea Ghelari, a fost dat dispărut miercuri seara, după ce a fost înghițit de apele lacului Cinciș. Acesta se afla la pescuit, împreună cu alți pescari la coada lacului de acumulare, iar la un moment dat undița i s-a agățat de ceva. Bărbatul a intrat în apă pentru a elibera firul, folosindu-se de o cameră de cauciuc, dar aceasta s-a răsturnat cu el. Văzând că bărbatul nu mai iese din apă, pescarii care se aflau pe malul lacului au sunat la 112 pentru a cere ajutor.  (Mircea Crivăț) 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bărbat dispărut în lacul Cinciș, căutat de scafandrii pompieri

  Un bărbat este căutat de scafandrii pompieri ai ISU Hunedoara, după ce ar fi fost înghițit de apele lacului...

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut o nouă vizită în judeţ . “Vrem cale ferată rapidă, vrem autostrăzi!”

Ministrul Transportului, Răzvan Cuc, s-a ţinut de cuvânt şi a venit, după două săptămâni, din nou, pe şantierele din judeţ....

Bulina neagră, 15.03.2019

Petru Alin Vladislav,  locuitor din Valea Jiului Pentru că a fost condamnat, alături de alţi complici, la doi ani şi...

Închide