Bărbat dispărut în lacul Cinciș, căutat de scafandrii pompieri

15 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Ultima Ora

 

Un bărbat este căutat de scafandrii pompieri ai ISU Hunedoara, după ce ar fi fost înghițit de apele lacului Cinciș, unde se afla la pescuit.

Acesta se afla la pescuit, împreună cu alți pescari la coada lacului de acumulare, iar la un moment dat undița i s-a agățat de ceva. Bărbatul a intrat în apă pentru a elibera firul, folosindu-se de o cameră de cauciuc, dar aceasta s-a răsturnat cu el. Văzând că bărbatul nu mai iese din apă, pescarii care se aflau pe malul lacului au sunat la 112 pentru a cere ajutor. În scurt timp, pompierii au ajuns la fața locului și au început căutările..

„Miercuri seara, în jurul orei 20:30, am fost apelați pentru a scoate o persoană din lacul Cinciș. Vorbim de o persoană cu vârsta în jurul a 60 – 62 de ani, care se afla în zona denumită La coada lacului, la pescuit împreună cu un grup de prieteni. Din cauza curenților mari și a vizibilității reduse, acțiunea a fost îngreunată. Ea a fost reluată joi, de dimineață, începând cu ora 9.00, cu un echipaj de scafandri din Deva și unui de pompieri ai Detașamentului din Hunedoara”, a declarat locotenent-colonel Mihai Dorobăț, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara. Acesta a mai precizat că șansele ca bărbatul să fie găsit în locul respectiv sunt foarte mici, deoarece curenții foarte puternici vor duce trupul în spre centrul laculuiÎn zona în care s-a înecat hunedoreanul, adâncimea apei variază între 5 și 10 metri. (Mircea Crivăț)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut o nouă vizită în judeţ . “Vrem cale ferată rapidă, vrem autostrăzi!”

Ministrul Transportului, Răzvan Cuc, s-a ţinut de cuvânt şi a venit, după două săptămâni, din nou, pe şantierele din judeţ....

Bulina neagră, 15.03.2019

Petru Alin Vladislav,  locuitor din Valea Jiului Pentru că a fost condamnat, alături de alţi complici, la doi ani şi...

Bulina albă, 15.03.2019

Marius Omotă, primarul comunei Ilia Pentru că, deşi comuna nu are un buget foarte mare şi primăria ar avea nevoie...

Închide