Actualitate

Ca pe vremea răposatului!

03 petromIeri seară, după ora 19,30, am primit mai multe telefoane la redacţie, de la cetăţeni indignaţi, de ce le este dat să păţească în benzinăria Petrom, situată în apropierea sensului giratoriu de la Simeria Veche, cel care fluidizează accesul spre autostradă, Călan şi Orăştie.
„Dom’le, ne-a spus unul dintre oamenii care a telefonat la redacţie, aşa ceva n-am mai pomenit de pe vremea răposatului, când benzina şi motorina se dădeau pe raţie şi lucrătorii de la staţiile Peco făceau legea şi îşi făceau de cap. N-am crezut să apuc acum, după 25 de ani capitalism, să mă oblige benzinarul să stau la rând de peste o jumătate de oră, că nu serveşte clienţii, deoarece se schimbă tura. Aşa ceva n-am mai păţit nicăieri, de când s-a privatizat Petrom şi au apărut şi celelalte staţii de carburanţi private. Oare cei din conducerea companiei Petrom ştiu cum îşi bat joc de oameni lucrătorii lor? Ar trebui informaţi”, a spus omul cu năduf, înainte de a închide telefonul.
Acum, noi ce puteam face, ca să le mai treacă supărarea? Mai ales că oamenii aveau dreptate. Să facem publică în ziar situaţia reclamată. Ca s-o vadă cine trebuie şi să ia măsurile cuvenite împotriva celor cu musca pe căciulă. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura