Brădenii au ratat, au ratat

A fost o întâlnire între ultimele două cla­sate din serie în care ambele comba­tante au căutat victoria. Chiar dacă au existat destule ocazii la cele două porți în prima repriză, golurile au venit după pauză.
Almăjanu a deschis scorul, bine găsit de pasa lui Avrămescu, apoi Dănăricu l-a majorat, speculând slăbiciunea zonei centrale din defensiva brădeană. Filip l-a învins pentru a treia oară pe Raț, revenit în poarta Aurului, la capătul unui șut-centrare al lui Almăjanu. Tecsi a redus diferența pe final, dintr-un penalty transformat cu un șut plasat în stânga portarului.
„În prima repriză am avut trei ocazii mari de gol în situații de singur cu portarul, dar le-am ratat pe toate. Au avut și ei una, tot în prima repriză, iar în repriza secundă ne-au dat două goluri în două minute. Acolo s-a rupt jocul, nu am mai putut să revenim. Din nou, a trebuit să facem improvizații în cen­trul apărării. Dacă la Lupac am jucat cu Iga, Tecsi și Prejban, acum i-am folosit pe Lup și Tecsi stoperi. Avem și o situație specială în lot, ne lipsesc trei fundași centrali, doi accidentați și Șoit, care s-a căsătorit și e plecat în voiaj de nuntă. Ne așteaptă etapa viitoare o deplasare la Pandurii, un alt meci foarte greu”, ne-a declarat după joc Mihai Leaha, antrenorul-jucător al brădenilor.
ASA Aurul Brad: Raț – Leucian, Lup, Tecsi, Miclean – Paşca, Vajda (80 Cristea), Leaha, Danciu – Dărăban (65 I. Filipaș), Jorza (65 Ursu). Antrenori, Ioan Petcu și Mihai Leaha.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.