Jucătorii de la CSM Deva nu au reușit să câștige în deplasare

CSM Deva nu a reușit să obțină o victorie în deplasarea de la Pandurii Tg. Jiu II, cedând toate cele trei puncte. Singurul gol al partidei a fost înscris în min.15, la o neatenție în apărarea deveană. A fost o lovitură liberă pentru gazde, balonul a lovit bara și a ricoșat înapoi în teren, de unde Suently a profitat de indecizia stoperilor deveni și a reluat în poartă.

În grafic
„Sunt mulțumit de joc, de atitudine, am jucat din minutul 1 până în minutul 90. Ne-au felicitat și cei de la Pandurii după meci, am rămas doar cu felicitările, nu și cu punctele. Am luat golul pe o nesincronizare a fun­da­șilor centrali, nu au urmărit balonul revenit din bară. Sunt însă foarte tineri cei din zona centrală a apărării, Dobre, Plută, Iordache, portarul Bădescu, învață din greșeli. Noi ne-am creat o mulțime de ocazii, însă nu am reușit să înscriem. În minutul 10, Vasilescu a scăpat singur cu portarul, dar a tras pe lângă poartă. Tot el, în repriza a doua, putea marca însă portarul a avut o intervenție incredibilă, cu o mână. A fost dealtfel meciul portarului lor, a scos tot. În repriza a doua ei nu au ajuns la poartă. Păcat, puteam pleca acasă cu puncte. Ne lipsește în continuare Kayondo din atac, jucăm cu un singur vârf de meserie, Sulea. Și astăzi am improvizat în față, mai întâi cu Peter, apoi l-am trecut pe Bloj vârf. Oricum, suntem în grafic pentru atingerea obiectivului, un loc în play-off, între primele patru. Ne batem pentru asta cu ceilalți care sunt sub noi în clasament, nu cu Pandurii și Reșița, deși puteam scoate puncte din cele două jocuri cu ele. Avem o echipă cu jucători tineri, au nevoie să acumuleze experiență și mai e de lucrat la omogenitate. Urmează în etapa viitoare meciul cu Viitorul Pandurii, trebuie să câștigăm, să luăm cele trei punc­te”, ne-a declarat Ștefan Nanu, antrenorul principal de la CSM Deva.
CSM Deva a evoluat cu Bădescu – Kelemen, Dobre, Iordache, Doboș – Bloj, Țoiu, Stelea (70 Marinca), Vasilescu – Peter, Sulea. Antrenor, Ștefan Nanu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.