Bordurile din Petroşani, furate în plină zi

12 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Carmen Cosman

Bordurile noi, care ar trebui să le înlocuiască pe cele vechi în cadrul programului de modernizare a arterei principale din municipiul Petroşani, nici nu apucă să fie montate, că deja sunt furate. Culmea, ziua în amiaza mare, şi chiar în centrul municipiului.

O parte a bordurilor şi pavelelor ce urmează să fie montate în centrul municipiului Petroşani s-au volatilizat. E drept, nu singure, ci ajutate de un grup de bărbaţi care a coborât dintr-o dubă de marfă înmatriculată în Bulgaria. Fapta s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, în centrul municipiului Petroşani, în zona Judecătoriei. Trecătorilor li s-a părut puţin suspect comportamentul bărbaţilor, care, în timp ce încărcau de zor bordurile, se uitau mereu în stânga şi în dreapta. Noroc cu un cameraman aflat întâmplător prin zonă, care a imortalizat totul pe peliculă, pentru că aşa au aflat şi edilii unde le dispar bordurile.
Viceprimarul municipiului Petroşani, Claudiu Cornea, a părut, la rândul său, uimit de tupeul hoţilor, care acţionau la lumina zilei. „Din imagini se observă clar o atitudine suspectă a celor care luau pavelele. Cel puţin, maşina lor, cu număr de Bulgaria, dă de bănuit. Vom face verificări amănunţite vizavi de această situaţie, iar dacă într-adevăr se confirmă că oamenii furau acele bunuri, vom anunţa constructorul şi vom face chiar şi o plângere la Poliţie”, a declarat viceprimarul municipiului Petroşani.
Există informaţii conform cărora nu este pentru prima dată când dispar materialele de construcţii de pe străzile din Petroşani, deşi se presupune că există patrule mixte de poliţişti şi poliţişti comunitari.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii

În dulcea ţărişoară mioritică,  obţinerea unui loc de muncă sau a unei promovări se poate rezolva în mai multe variante....

De la aprinsul căpiţelor de fân… la psihiatru

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Petroşani, a fost identificat de oamenii legii, fiind acuzat că pe parcursul...

Apă cu porţia în comuna Lelese

De aproximativ o lună de zile, locuitorii comunei Lelese nu mai primesc apă, decât o dată la două zile. Motivul?...

Închide