Vochitoiu, executat silit de Primãria Aninoasa

12 octombrie 2010 | 11 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Carmen Cosman

Primăria Aninoasa a decis să îl execute silit pe preşedintele PSD Petroşani, Haralambie Vochiţoiu, care nu şi-a plătit impozitul pe imobilul deţinut în această localitate. Mai mult, blocul a devenit un pericol public, după ce hoţii au furat din el cărămizile, iar acum au ajuns la ţigle.

Furat, bucată cu bucată
Un bloc din oraşul Aninoasa (foto) este furat bucată cu bucată şi oricând, se poate prăbuşi. Prima dată, cărămizile de la bază le-au făcut cu ochiul amatorilor de materiale de construcţii gratuite, iar acum, a venit rândul ţiglelor. Imaginea este dezolantă, iar administraţia locală a decis să ia taurul de coarne şi să acţioneze. Blocul aparţine chiar preşedintelui PSD Petroşani, Haralambie Vochiţoiu, care l-a achiziţionat printr-o firmă controlată de el. Înainte de 1989, imobilul funcţiona în regim de cămin de nefamilişti şi era în proprietatea Exploatării Miniere Aninoasa. După 1997, clădirea s-a depopulat, iar în urmă cu doar câţiva ani şi EM Aninoasa a fost închisă. Imobilul a trecut în proprietatea Consiliului Local Aninoasa, care l-a scos la vânzare, după ce iniţial, s-ar fi dorit transformarea lui în bloc de locuinţe sociale. În anul 2008, clădirea a fost cumpărată de SC Art Forest Company SRL Petrila, o firmă  controlată de Haralambie Vochiţoiu. 

Imobilul va fi demolat
Imobilul a fost scos la vânzare cu aproape 60.000 de lei, dar pentru că la prima strigare nu s-a prezentat nimeni, preţul a scăzut cu 10 la sută. Art Forest a anunţat că în locul fostului cămin de nefamilişti va fi amenajat sediul unei firme, însă reprezentanţii proprietarului nu s-au apucat de lucrări şi au lăsat clădirea să se degradeze continuu. Haralambie Vochiţoiu a fost somat în repetate rânduri de către edili, dar nu a luat nici o măsură în ceea ce priveşte consolidarea imobilului, iar acum, urmează să fie executat silit. „Blocul reprezintă un real pericol, mai ales pentru cei care fură. Am aşteptat să treacă 30 septembrie, data limită până la care firmele puteau să îşi achite taxele şi impozitele locale, şi vom demara procedurile de executare silită. Imobilul va fi demolat şi în locul lui, vom amenaja un parc”, a declarat primarul oraşului Aninoasa, Ilie Botgros. Acesta spune că Vochiţoiu nu şi-a plătit dările locale pentru clădirea respectivă, încă de la data cumpărării ei.

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  Din cauza lui Voichitoiu nu am sa votez cu PSD , veniti domnilor de la Deva si intrebati pe simpli cetateni ce fel de om este .

 2. raulean_psdean spune:

  se vede. RUSINE PSD

 3. DRAGALASUL DE vOCHITOIU spune:

  Priviti blocul din fotografie. Asa arata tot ce-a construit Vochitoiu. Totul este putred pentru ca a mintit, a furat, a inselat, si-a batut joc. Omul, in sine, este un pericol public. Esti putred Haralambie si anul care vine pentru tine inseamna sfarsitul carierei politice, daca ai avut vreo cariera politica, sa zicem. Din cauza acestui individ sute de oameni pregatiti din Petrosani, ingineri, doctori, invatatori, foste cadre militare si de politie nu intra in PSD si nu voteaza PSD. Mai mult, ii conving si pe ceilalti sa nu voteze cu PSD. Domnule Nistor? Se aude cat de cat? Scapati dcaului de piaza asta rea. Vochitoiu este sinonim cu ghinionul. Daca vreti sa aveti succes scapati de el. Asta aduce GHNION.

 4. PSD JEG VOCHITOIU spune:

  Golan, prost crescut, badaran, incult, jaf de om, mizerie umana, furacios, parpanghel romanes, jeg, jigodie, om fara coloana, mizerie sufleteasca, cocalar toate sub numele de PSD PSD PSD VOCHITOIU HARALAMBIE.

 5. PENTRU TOTI DUSMANII spune:

  Bai Cozmanco ti-l dau tie fato sa-ti faci cuibusor cu cozmin barbu sau cu maris mitrache sau cu amandoi sau cu cine vrei tu!Nu mai fi asa veninoasa ,papusa mica!

 6. Ziarist spune:

  D-soara ce inseamna firma controlata de X?Asa se scrie un articol de catre un ziarist ce are pretentia ca a scris odata la presa centrala?Se vede de la o posta ca ai fost platita sa-l denigrezi pe omul asta!Si nu este primul articol de acest fel.Spunei lui ca ti-e foame si eu cred ca te va ajuta!Iar comentariile care-ti apartin tot tie ce sa mai spun!Foarte trist ca s-a ajuns atat de jos…

 7. Istetule, ce m-ai prins spune:

  Ce perspicace esti tu Haralambie, si cum m-ai prins…Nu-i nimic, pentru jignirile astea, la adresa mea, a lui Marius si a lui Cosmin sa citesti saptamana viitoare in presa centrala o investigatie ziaristica profesionista, asa cum iti place tie, despre cum ai pus laba pe 3,5 milioane de euro. Cosmin, ca-i la Bucuresti a si dat o fuga la DNA si la sediu la Ponta. Sa citesti Haralambie, n-o sa-ti vina sa crezi. O sa fi multumit.

 8. Ministru spune:

  Haoleu, care te-ai legat ba de cocalaru fantezist Haralambie? Pai voi nu stiti ca la noi la romanes pe Haralamb il cheama Ministru? Care te-ai legat ba de Ministru? Ce, nu-i baiat misto? Ara masina de bisnistar, sa moara dusmanii mei, cand opreste intre blocuri fug copii la el sa cumpere guma, pixuri si adidasi. Se mai supara Ministru, ca zice ca n-are decat Vegeta si vopsea de par. In rest e gagiu de gagiu cocalar de dambla, sa moara dusmanii mei. Are mana fina, nici nu simti cand ti-o baga-n buzunar, iti dai seama acasa sau cand cumperi eugenii…Nu te lasa Minstru, da muzica la maxim si pune melodia Razna, Ti se potriveste.

 9. Valea Jiului spune:

  Voichitoiu cand era la fortele de munca la Deva in 2004 spunea ca nu vrem sa muncim acum este pe langa el un lenes de la noi de la EM Livezeni Sandu Daniel care taie frunze la caini pe afara si este pontat in subteran ca si toti lideri de sindicat de aici si alti PSD-isti ,sa nu uitam ca Sandu Daniel a fost consilier local la noi la Petrosani pe vremea lui David cand nu se facea nicic pentru oras.Trantori trag tot la trantori.

 10. Observa-i pe toti pe tine cel mai mult spune:

  In articolul publicat de dumneavoastra au ramas vizibile petele portocalii!!! Cum ati administrat bani publici domnule primar? Ati ajuns in situatia in care datoriile institutiei pe care o conduceti sa fie mai adanci decat galeriile fostei mine Aninoasa!Iar sincer despre demolare si constructii de parcuri primaria in momentul de fata nu poate sa plateasca nici proectarea lor sa nu mai vorbim de executia lucrarilor.

 11. Chiar asa, observa-te bine!!! spune:

  Lectia de gramatica limbii romane, pentru domnul Haralambie de la PSD:
  1.”banii publici” se scrie cu doi de i, nu cu unul singur, ca la tine Haralambie;
  2.se scrie “proiectare”, nu “proectare”, ca la tine Haralambie.
  3.un sfat gratis: un manual de gramatica, ciclul primar, pus in torpedoul masinii, si citit din cand in cand, intre doua marsavii, nu ti-ar strica. Deloc, deloc.

  La revedere, sper ca nu ti-am stricat ziua, Haralambie!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bordurile din Petroşani, furate în plină zi

Bordurile noi, care ar trebui să le înlocuiască pe cele vechi în cadrul programului de modernizare a arterei principale din...

Gura lumii

În dulcea ţărişoară mioritică,  obţinerea unui loc de muncă sau a unei promovări se poate rezolva în mai multe variante....

De la aprinsul căpiţelor de fân… la psihiatru

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Petroşani, a fost identificat de oamenii legii, fiind acuzat că pe parcursul...

Închide