Bobora nu o iartă pe Liliana Ţolaş

Managerul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, Liliana Ţolaş (foto), va plăti pentru greşeala făcută de angajaţi ai săi, celebra deja gafă cu centenarul de… 200 de ani de la Marea Unire.
Astfel, vineri, la şedinţa de Consiliu Judeţean, preşedintele Mircea Bobora a iniţiat un proiect de hotărâre pentru sancţionarea managerului muzeului devean cu avertisment scris. „Prin prezenta, doamna Liliana Ţolaş se avertizează în scris: să îşi îndeplinească cu profesionalism atribuţiile de serviciu cu responsabilitate, competenţă, eficienţă, corectitudine şi conştiinciozitate, ca în viitor să nu mai aducă prejudicii de imagine Consiliului Judeţean Hunedoara”, se arată în hotărârea respectivă. Şeful CJ Hunedoara a suflat şi în iaurt cu acest proiect, pentru că a ţinut cont de contractul de management încheiat de Liliana Ţolaş, de regulamentul de organizare şi funcţionare a muzeului devean, de Codul de conduită a personalului muzeului, de ordonanţe de urgenţă. (S.Popa)

2 comentarii la „Bobora nu o iartă pe Liliana Ţolaş

 • 29 august 2018 la 7:13
  Legătură permanentă

  Pe cand un proiect de hotărâre pentru sancţionarea gafelor lu Veorica!

 • 29 august 2018 la 8:48
  Legătură permanentă

  Dupa ce Dl Boboara a tinut cont de toate regulamentele/ ordonante / contracte/ etc s-a decis – avertisment scris -. Praf in ochii.

  Eu ca si contribuabil la bugetul CJ as fi vrut sa vad ceva de genul : s-a gasit vinovatul, acesta a gresit ( ceva normal – fiecare poate gresi cand munceste ). Daca reclama gresita a costat 1 leu vinovatul va plati din salariul sau 1 leu catre CJ . Din ce inteleg aici vinovatul a primit avertisment scris iar CJ din bani nostri va mai plati a doua oara alta reclama, sper corecta .

  Oare eu daca nu i-mi platesc impozitul pe anul acesta , pot sa primesc doar avertisment scris si sa trec mai departe , sa sar peste 2018.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.