Politica si administratie

Biblioteca Judeţeanã va avea un nou director

05 X 2 Biblioteca DEVA (14)

Nicolle Ebner

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara rămâne ferm pe poziţie şi nu acceptă ca angajaţii cu drept de pensionare să-şi continue activitatea în instituţie. Cei mai recenţi pensionari care, din această lună, nu vor mai figura pe statele de plată ale instituţiei sunt consilierul preşedintelui Moloţ pe probleme de agricultură şi directorul Bibliotecii judeţene.

Fără pensionari angajaţi în Consiliul Judeţean…
Potrivit preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ: „În Consiliul Judeţean nu există vreun post ocupat de pensionari. Doamna Gabriela Marcu m-a anunţat de săptămâna trecută că a primit decizia de pensionare şi m-a întrebat dacă, în această situaţie, poate să-şi continue activitatea ca director al bibliotecii. I-am explicat că nu pot face rabat de la regula instituită, şi că am renunţat până şi la Mihaela Muntoiu, consilierul meu pe probleme de agricultură, pensionată începând cu data de 1 iulie”, spune preşedintele Mircea Ioan Moloţ. 

…mai multe şanse pentru tineri
Preşedintele CJ Hunedoara spune că postul rămas vacant nu poate fi revendicat de nici unul dintre partidele din coaliţia de guvernare, deoarece numirea directorului Bibliotecii Judeţene intră în atribuţiile preşedintelui CJ Hunedoara. Postul vacant va fi scos la concurs pentru a da o şansă tinerilor specializaţi în această branşă, cu o condiţie: „Sper să nu ne facă aceeaşi surpriză neplăcută cum ne-a făcut ministrul hunedorean Ridzi”.

One thought on “Biblioteca Judeţeanã va avea un nou director

  • Va avea, dar CAND????
    Nu se gaseste in tot judetul un tanar care sa fie numit in locul unei femei sclifosite si increzute??
    Se pare ca toata lumea se lasa prostita de blonda care nu se dezlipeste de scaun.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura