Biblioteca Judeţeanã va avea un nou director

8 iulie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 X 2 Biblioteca DEVA (14)

Nicolle Ebner

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara rămâne ferm pe poziţie şi nu acceptă ca angajaţii cu drept de pensionare să-şi continue activitatea în instituţie. Cei mai recenţi pensionari care, din această lună, nu vor mai figura pe statele de plată ale instituţiei sunt consilierul preşedintelui Moloţ pe probleme de agricultură şi directorul Bibliotecii judeţene.

Fără pensionari angajaţi în Consiliul Judeţean…
Potrivit preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ: „În Consiliul Judeţean nu există vreun post ocupat de pensionari. Doamna Gabriela Marcu m-a anunţat de săptămâna trecută că a primit decizia de pensionare şi m-a întrebat dacă, în această situaţie, poate să-şi continue activitatea ca director al bibliotecii. I-am explicat că nu pot face rabat de la regula instituită, şi că am renunţat până şi la Mihaela Muntoiu, consilierul meu pe probleme de agricultură, pensionată începând cu data de 1 iulie”, spune preşedintele Mircea Ioan Moloţ. 

…mai multe şanse pentru tineri
Preşedintele CJ Hunedoara spune că postul rămas vacant nu poate fi revendicat de nici unul dintre partidele din coaliţia de guvernare, deoarece numirea directorului Bibliotecii Judeţene intră în atribuţiile preşedintelui CJ Hunedoara. Postul vacant va fi scos la concurs pentru a da o şansă tinerilor specializaţi în această branşă, cu o condiţie: „Sper să nu ne facă aceeaşi surpriză neplăcută cum ne-a făcut ministrul hunedorean Ridzi”.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Adascalitei Ionel spune:

    Va avea, dar CAND????
    Nu se gaseste in tot judetul un tanar care sa fie numit in locul unei femei sclifosite si increzute??
    Se pare ca toata lumea se lasa prostita de blonda care nu se dezlipeste de scaun.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Consilieri PNL suspendaţi din funcţie la Brãnişca

Conducerea filialei judeţene PNL Hunedoara a decis retragerea sprijinului politic şi suspendarea din funcţie a aleşilor locali liberali din Consiliul...

Reciclarea, la groapa de gunoi, cum ajungi, pe stânga…

De o vreme încoace, adun în casă hârtie reciclabilă, la sugestia fiicei mele. Ce să vă spun, cam o dată...

Sãnãtatea, mai bolnavã ca oricând

Ieri, managerii spitalelor din judeţ s-au plâns prefectului de Hunedoara, în legătură cu problemele cu care se confruntă în prezent.

Închide