Politica si administratie

Consilieri PNL suspendaţi din funcţie la Brãnişca

05 X 1 branisca (36)

Nicolle Ebner

Conducerea filialei judeţene PNL Hunedoara a decis retragerea sprijinului politic şi suspendarea din funcţie a aleşilor locali liberali din Consiliul Local Brănişca.

Îşi sabotează propriul primar
“La Brănişca este o situaţie mai complicată şi din păcate nu o putem rezolva decât prin aplicarea unor măsuri radicale. Am demarat procedurile de suspendare din funcţie a celor patru consilieri PNL, care au venit la noi de la PSD, şi care, în loc să sprijine iniţiativele primarului nostru Teodor Lazăr pentru dezvoltarea comunităţii, îl sabotează. Procedurile de suspendare a celor patru consilieri se vor finaliza săptămâna viitoare, cred că marţi”, a declarat preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Muntean.

Comunitatea, la cheremul aleşilor locali
Potrivit liderului PNL, dintr-un total de 11 aleşi locali, patru dintre consilierii liberali au făcut alianţă cu doi consilieri PSD şi unul de la PRM şi de câteva luni boicotează şedinţele Consiliului Local Brănişca, prin neprezentare, blocând activitatea consiliului, dar şi a primăriei. Astfel, administraţia locală riscă să piardă o finanţare de peste două milioane de euro, deoarece proiectul realizat pe bani grei nu poate fi votat de consiliul local. În atare situaţie, propunerea de excludere din PNL a consilierilor liberali Gheorghe Dobrei, Adrian Cozma, Maricel Gorea şi Alexandru Păroan, făcută de primarul liberal Teodor Lazăr, a obţinut avizul conducerii judeţene de partid.
Scandalurile dintre primarul comunei Brănişca şi cei patru consilieri sunt de mai mult timp în topul bârfelor din comunitate, ajungându-se până la judecată, pentru violenţă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura