Consilieri PNL suspendaţi din funcţie la Brãnişca

8 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 X 1 branisca (36)

Nicolle Ebner

Conducerea filialei judeţene PNL Hunedoara a decis retragerea sprijinului politic şi suspendarea din funcţie a aleşilor locali liberali din Consiliul Local Brănişca.

Îşi sabotează propriul primar
“La Brănişca este o situaţie mai complicată şi din păcate nu o putem rezolva decât prin aplicarea unor măsuri radicale. Am demarat procedurile de suspendare din funcţie a celor patru consilieri PNL, care au venit la noi de la PSD, şi care, în loc să sprijine iniţiativele primarului nostru Teodor Lazăr pentru dezvoltarea comunităţii, îl sabotează. Procedurile de suspendare a celor patru consilieri se vor finaliza săptămâna viitoare, cred că marţi”, a declarat preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Muntean.

Comunitatea, la cheremul aleşilor locali
Potrivit liderului PNL, dintr-un total de 11 aleşi locali, patru dintre consilierii liberali au făcut alianţă cu doi consilieri PSD şi unul de la PRM şi de câteva luni boicotează şedinţele Consiliului Local Brănişca, prin neprezentare, blocând activitatea consiliului, dar şi a primăriei. Astfel, administraţia locală riscă să piardă o finanţare de peste două milioane de euro, deoarece proiectul realizat pe bani grei nu poate fi votat de consiliul local. În atare situaţie, propunerea de excludere din PNL a consilierilor liberali Gheorghe Dobrei, Adrian Cozma, Maricel Gorea şi Alexandru Păroan, făcută de primarul liberal Teodor Lazăr, a obţinut avizul conducerii judeţene de partid.
Scandalurile dintre primarul comunei Brănişca şi cei patru consilieri sunt de mai mult timp în topul bârfelor din comunitate, ajungându-se până la judecată, pentru violenţă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Reciclarea, la groapa de gunoi, cum ajungi, pe stânga…

De o vreme încoace, adun în casă hârtie reciclabilă, la sugestia fiicei mele. Ce să vă spun, cam o dată...

Sãnãtatea, mai bolnavã ca oricând

Ieri, managerii spitalelor din judeţ s-au plâns prefectului de Hunedoara, în legătură cu problemele cu care se confruntă în prezent.

Bulina albă

Dr. Simona Oltean, administrator al Policlinicii MEDSIM

Închide