<

Beat criţă, s-a urcat la volan, deşi nu avea permis

14 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma ac­ci­dentului. Şoferul, un tânăr de 23 de ani, avea o alcoolemie aproape de intrarea în comă.
„Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată prin 112 că în zona autogării a avut loc un eve­niment rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că, un tânăr în vârstă de de 23 de ani, din localitatea Orăştioara de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Orăştie, la o intersecţie a pierdut controlul asupra autoturismului, pro­iectându-l în bordura de pe partea stângă a părţii carosabile”, a informat IPJ Hunedoara.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 1.27 mg/L al­cool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au dus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru a se stabili cu exactitate al­co­o­lemia. În urma verificărilor efectuate în ba­zele de date ale Poliţiei Române s-a con­sta­tat că tânărul nu are permis de conducere pen­tru nici o categorie de autovehicule, iar cartea de identitate a autoturismului este sus­pen­dată, având inspecţia tehnică perio­dică ex­pi­rată din data de 02.06.2018. Tână­rul este cercetat penal pentru săvârşirea in­frac­ţiunii de conducerea unui vehicul sub in­fluenţa al­coolului sau a altor substanţe şi fără permis. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nesimţire fără margini. Au intrat cu jeep-urile în inima Parângului

Nu doar că au făcut prăpăd pe traseele turistice frecventate de iubitorii de drumeţii, dar au şi campat în golul...

REPERE MEDICALE. Obezitatea la copii și adolescenţi

Biolog Mădălina Negrău Obezitatea este cea mai frecventă boală metabolică, fiind caracterizată prin creş­terea greutăţii corporale pe seama ţesu­tului adipos....

S-au răsturnat cu maşina de offroad

Duminică, 13 septembrie, la ora 04:20, Poliţia muni­cipiului Orăştie a fost sesizată prin 112, că în apropierea localităţii Romoşel, pe...

Închide