Actualitate

Beat criţă, s-a urcat la volan, deşi nu avea permis

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma ac­ci­dentului. Şoferul, un tânăr de 23 de ani, avea o alcoolemie aproape de intrarea în comă.
„Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată prin 112 că în zona autogării a avut loc un eve­niment rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că, un tânăr în vârstă de de 23 de ani, din localitatea Orăştioara de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Orăştie, la o intersecţie a pierdut controlul asupra autoturismului, pro­iectându-l în bordura de pe partea stângă a părţii carosabile”, a informat IPJ Hunedoara.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 1.27 mg/L al­cool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au dus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru a se stabili cu exactitate al­co­o­lemia. În urma verificărilor efectuate în ba­zele de date ale Poliţiei Române s-a con­sta­tat că tânărul nu are permis de conducere pen­tru nici o categorie de autovehicule, iar cartea de identitate a autoturismului este sus­pen­dată, având inspecţia tehnică perio­dică ex­pi­rată din data de 02.06.2018. Tână­rul este cercetat penal pentru săvârşirea in­frac­ţiunii de conducerea unui vehicul sub in­fluenţa al­coolului sau a altor substanţe şi fără permis. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura