Bărbatul din Lupeni care şi-a ucis fosta iubită rămâne după gratii

14 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Judecătorii din Timiş i-au prelungit mă­sura arestării preventive cu încă 60 de zile. Sus­pectul de crimă n-a mai contestat decizia instanţei de fond.
Cosmin Titiş (foto) (31 de ani), din mu­ni­cipiul Lupeni, este învinuit că şi-a ucis fosta iubită în Parcul Catedralei Mitropolitane din Timişoara, în toamna anului trecut. Magi­s­traţii au menţinut măsura arestării pre­ven­tive (…) urmând ca legalitatea şi temeinicia măsurii să fie verificate înainte de expirarea termenului legal de 60 de zile, respectiv înainte de 05.11.2020.
Ucigaşul este judecat la Tribunalul Timiş pentru omor calificat şi a fost caracterizat ca o persoană foarte violentă. Anchetatorii au sta­bilit că şi-a ucis fosta iubită după ce şi-a premeditat fapta. Titiş, la comiterea crimei, era în stare de recidivă postexecutorie, după ce fusese liberat condiţionat din puşcărie. După ce şi-a ucis fosta iubită a încercat să fugă şi a fost prins de poliţişti la marginea Ti­mi­şoarei, unde încerca să urce într-un tren pentru a-şi pierde urma. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Beat criţă, s-a urcat la volan, deşi nu avea permis

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma ac­ci­dentului. Şoferul, un tânăr de 23 de ani, avea o alcoolemie...

Nesimţire fără margini. Au intrat cu jeep-urile în inima Parângului

Nu doar că au făcut prăpăd pe traseele turistice frecventate de iubitorii de drumeţii, dar au şi campat în golul...

REPERE MEDICALE. Obezitatea la copii și adolescenţi

Biolog Mădălina Negrău Obezitatea este cea mai frecventă boală metabolică, fiind caracterizată prin creş­terea greutăţii corporale pe seama ţesu­tului adipos....

Închide