Încă o lună de stare de alertă

14 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Guvernul Orban a prelungit, într-o şedinţă-fulger desfăşurată ieri, starea de alertă până la mijlocul lunii octombrie, pe fondul pandemiei de coronavirus.
Este a cincea lună de stare de alertă, după alte două luni în care preşedintele Klaus Iohannis a de­cretat starea de urgenţă (începând cu 16 martie). Din 16 septembrie vor fi instituite noi măsuri de rela­xare – vor fi permise demonstraţiile, în limita ma­ximă de 100 de persoane, dar şi restricţii, la secţiile de votare, Astfel, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a anunţat că, pe lângă distanţarea alegătorilor, s-a introdus obligativitatea dezinfectării mâinilor aces­tora, atât la intrarea, cât şi la ieşirea din secţiile de votare. „Ale­gătorii să vină cu mască la secţia de votare. Cine nu are mască nu poate vota. Este bine să vină şi cu pixul de acasă, pentru a sem­na în secţia de vot”, a precizat Arafat. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bărbatul din Lupeni care şi-a ucis fosta iubită rămâne după gratii

Judecătorii din Timiş i-au prelungit mă­sura arestării preventive cu încă 60 de zile. Sus­pectul de crimă n-a mai contestat decizia...

Beat criţă, s-a urcat la volan, deşi nu avea permis

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma ac­ci­dentului. Şoferul, un tânăr de 23 de ani, avea o alcoolemie...

Nesimţire fără margini. Au intrat cu jeep-urile în inima Parângului

Nu doar că au făcut prăpăd pe traseele turistice frecventate de iubitorii de drumeţii, dar au şi campat în golul...

Închide