Hunedoara nouă – „Hunedoara Digitală”

Hunedoara trebuie să intre în era digitală, în era în care este absolut necesară şi obli­ga­torie facilitarea accesului la documente şi informaţii, şi asta fie că vorbim despre ad­mi­nistraţie şi proceduri administrative, infra­struc­tură sau despre atragerea turiştilor. Tran­ziţia digitală trebuie să aducă beneficii în­tregii societăţi, punându-i pe oameni pe primul plan şi deschizând noi oportunităţi pen­tru judeţul Hunedoara.
Ca atare, proiectele noastre, ale Alianţei PNL – UDMR – PNŢCD, cu sprijinul USR+, sunt programe certe şi viabile care pot şi vor fi implementate de echipa noastră. Suntem oameni cu viziune, deschişi spre viitor, spre un viitor care implică şi aplicarea de noi teh­no­logii ale informaţiei şi ale comunicaţiilor. Sunt tehnologii care au efecte semnificative în aproape toate domeniile economiei, con­ducând pas cu pas la progres. Este un aspect la care, din păcate, judeţul Hunedoara suferă după patru ani de conducere PSD a Con­si­liu­lui Judeţean Hunedoara, o echipă ce s-a do­vedit a fi fără viziune, o echipă ancorată în trecut, care nu a ştiut şi nu a putut să vină în sprijinul OMULUI – elementul pe care trebuie să fie centrată administraţia.
Noi venim în faţa dumneavoastră cu o pro­misiune fermă: Hunedoara va fi primul judeţ din România care nu va solicita copii după documente eliberate de Consiliul Judeţean. Ne dorim debirocratizarea, astfel că absolut toate formularele vor fi disponibile online. Extrem de important: am gândit proiectul ONE STOP SHOP, adică o singură vizită la Consiliul Judeţean pentru a rezolva o pro­blemă. Timpul dumneavoastră este preţios, iar noi vom fi acolo ÎN SLUJBA dumnea­voas­tră şi PENTRU dumneavoastră!
De asemenea, am gândit un TUR VIRTUAL al principalelor atracţii turistice din judeţul nostru. Avem un judeţ cu foarte multe obiec­tive turistice care pot constitui tot atâtea argumente pentru atragerea turiştilor aici, în Hu­nedoara, dar acest lucru implică PROMO­VAREA lor. Prin acest proiect lansăm o in­vi­taţie virtuală tuturor celor care vor să se bu­cure de natură şi de istorie, în care judeţul Hunedoara este atât de bogat.
Totodată, am gândit un Proiect-pilot prin care DJ 687 Sântuhalm – Simeria să devină primul drum judeţean din România cu sistem inteligent de monito­ri­zare a tra­fi­cului, un sis­tem de moni­to­rizare video a vitezei medii de deplasare. Obiectivul acestui proiect este să ajungem la zero accidente cu victime, iar termenul de im­plementare este 2022.
Planurile noastre în acest domeniu nu se opresc aici. Am gândit un sistem de tip e-ticketing pentru toate rutele judeţene de transport în comun, dar şi un HDBluePass, adică un sistem de tichet electronic de acces la toate obiectivele turistice din Hunedoara, prin aplicaţie/card. Iar acest lucru include şi transportul gratuit între obiective.
Planurile noastre, ale Alianţei PNL – UDMR – PNŢCD, cu sprijinul USR+, sunt pentru pre­zent, dar şi pentru viitor. Echipa noastră de profesionişti de la Consiliul Judeţean Hune­doara va fi permanent în slujba cetăţeanului, iar proiectele dezvoltate şi implementate sunt pentru dumneavoastră. Tehnologia digi­tală a pătruns deja în viaţa noastră, iar sco­pul strategiei digitale gândite de noi este ca această transformare să fie în avantajul oa­menilor.
Vă mulţumim pentru încredere! Împreună cu dumneavoastră putem construi HUNEDOARA NOUĂ!

Adrian Nicolae David, prim-vicepreşedinte PNL Hunedoara

Comandat de PNL –Filiala Hunedoara
CMF – 21200012
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare