Bazin didactic de înot la Vulcan

19 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Municipiul Vulcan ar fi cea de-a treia localitate din Valea Jiului care va avea un bazin didactic pentru înot. Municipalitatea a predat deja amplasamentul terenului pentru demararea lucrărilor de execuţie în cadrul proiectului.

Bazinul de înot este realizat cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii.”Proiectul este unul standard la nivelul întregii ţări, însă fiecare beneficiar stabileşte detaliile de execuţie, specifice condiţiilor din teren. Societatea CONA din Sibiu – câştigătoarea licitaţiei, pregăteşte în aceste zile ultimele detalii tehnice adaptate la terenul destinat pentru acest proiect – lângă Minimax”, a informat municipalitatea Vulcan.
Lucrările de execuţie vor începe la finalul lunii iunie şi – conform contractului – se vor încheia în termen de 12 luni. Investiţia se ridică la suma de 10.687.675,28 lei. Un alt bazin de înot se construieşte şi la Petrila. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În Deva continuă acţiunea de trasare a parcărilor rezidenţiale

Administraţia publică locală continuă acţiunea de trasare a marcajelor pentru parcările rezidenţiale din municipiul Deva.

La Pui investiţiile majore merg înainte

Din fonduri europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) sau prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), administraţia publică din...

Cum supravieţuieşte Termocentrala Mintia? Cărbune puţin, curentul electric la preţ minim!

Cantitatea de cărbune extrasă din minele Văii Jiului a scăzut la circa 650 de tone pe zi, ceea ce înseamnă...

Închide