În Deva continuă acţiunea de trasare a parcărilor rezidenţiale

Administraţia publică locală continuă acţiunea de trasare a marcajelor pentru parcările rezidenţiale din municipiul Deva.

Până acum, echipele de la Primăria Deva au trasat peste 500 de locuri de parcare în zonele: Horea, Progresului, Cioclovina, Minerului, Mihai Viteazul, Bălcescu, Micu Klein şi Victor Babeş din municipiu.
Potrivit primarului Florin Oancea, după ce sunt trasate marcajele, fiecare loc de parcare este numerotat şi se montează stâlpi cu plăcuţe pe care se inscripţionează numărul maşinii, corespunzător locului numerotat.
Serviciul Administrarea Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Deva anunţă prin afişe postate la intrarea în scările blocurilor, ziua în care se execută lucrările. Angajaţii acestui serviciu fac apel la cetăţeni să mute maşinile pentru a facilita trasarea locurilor de parcare în zona respectivă, la datele anunţate. Acţiunea de trasare a marcajelor pentru parcările rezidenţiale va continua şi în zilele următoare în toate cartierele municipiului Deva. (D.G)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.