În Deva continuă acţiunea de trasare a parcărilor rezidenţiale

19 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Administraţia publică locală continuă acţiunea de trasare a marcajelor pentru parcările rezidenţiale din municipiul Deva.

Până acum, echipele de la Primăria Deva au trasat peste 500 de locuri de parcare în zonele: Horea, Progresului, Cioclovina, Minerului, Mihai Viteazul, Bălcescu, Micu Klein şi Victor Babeş din municipiu.
Potrivit primarului Florin Oancea, după ce sunt trasate marcajele, fiecare loc de parcare este numerotat şi se montează stâlpi cu plăcuţe pe care se inscripţionează numărul maşinii, corespunzător locului numerotat.
Serviciul Administrarea Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Deva anunţă prin afişe postate la intrarea în scările blocurilor, ziua în care se execută lucrările. Angajaţii acestui serviciu fac apel la cetăţeni să mute maşinile pentru a facilita trasarea locurilor de parcare în zona respectivă, la datele anunţate. Acţiunea de trasare a marcajelor pentru parcările rezidenţiale va continua şi în zilele următoare în toate cartierele municipiului Deva. (D.G)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Pui investiţiile majore merg înainte

Din fonduri europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) sau prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), administraţia publică din...

Cum supravieţuieşte Termocentrala Mintia? Cărbune puţin, curentul electric la preţ minim!

Cantitatea de cărbune extrasă din minele Văii Jiului a scăzut la circa 650 de tone pe zi, ceea ce înseamnă...

Parcul Tineretului din Simeria va fi modernizat şi reamenajat

Un proiect important va fi realizat în oraşul Simeria. Este vorba de „Modernizare şi amenajare peisagistică a Parcului Tineretului şi...

Închide