Bătuţi şi tâlhăriţi pentru o şapcă şi un pachet de ţigări

25 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Totul s-a petrecut pe strada Bejan din Deva, unde un tânăr de 19 ani a fost abordat de un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, care l-a lovit şi i-a luat cu forţa şapca de pe cap. Mama celui agresat a fost cea care a anunţat Poliţia Deva.

”Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului de Ordine Publică Deva au reuşit, în cadrul unei acţiuni, să îl identifice pe prezumtivul autor al infracţiunii reclamate. Acesta este minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Deva, care a fost reţinut preventiv, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie”, a informat IPJ Hunedoara.
Suspectul de tâlhărie a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.
Poliţiştii deveni au mai fost sesizaţi şi că un minor de 13 ani a fost bătut de două persoane şi tâlhărit, tot pe strada Bejan. ”În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că minorul, în jurul orei 00:30, a fost abordat de doi tineri, în vârstă de 21 şi, respectiv, de 23 de ani, ambii din municipiul Deva. Tânărul de 23 de ani i-a sustras persoanei vătămate un pachet de ţigarete, iar când acesta i-a cerut să îi restituie pachetul, respectivul i-a aplicat mai multe lovituri, cu scopul de a păstra bunul sustras”, potrivit IPJ Hunedoara. Suspecţii au ajuns şi ei în arestul IPJ pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A plecat după vaci şi şi-a găsit sfârşitul într-o baltă

Tragedia a avut loc la Govăjdia, iar victima, o femeie de 47 de ani, plecase miercuri seara să-şi caute vacile...

Situaţia infecţiilor cu coronavirus în judeţ şi la nivel naţional, în 24 iunie 2020

De la începutul monitorizării, şi până miercuri, 24 iunie, în judeţul Hunedoara 645 de persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Nici comuna Beriu n-a scăpat de inundaţii

Comuna Beriu a intrat şi ea la apă. Peste 80 de hectare de teren au fost afectate de inundaţii, iar...

Închide