Case de vacanţă sparte de doi hoţi

25 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Pentru prinderea suspecţilor, poliţiştii din Uricani au organizat o razie în localitate. Suspecţii sunt doi tineri din municipiul Lupeni, unul în vârstă de 27 de ani şi altul de 23 de ani.

”În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi, în noaptea de 13/14.06.2020, au sustras diferite bunuri dintr-o casă de vacanţă din Uricani, zona Câmpu lui Neag, iar în perioada 14-23.06.2020 au comis o faptă similară, sustrăgând bunuri dintr-o altă casă de vacanţă din aceeaşi zonă, profitând de faptul că proprietarii nu se aflau în locuinţe. În ambele cazuri, s-a acţionat prin forţarea sistemului de închidere şi au fost sustrase, în principal, obiecte electronice, dar şi cuţite de panoplie sau sticle cu băuturi alcoolice. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 50 la sută”, potrivit IPJ Hunedoara. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă suspecţii au mai comis şi alte spargeri. Tânărul de 27 de ani a fost reţinut de poliţişti, în timp ce tânărul de 23 de ani va fi cercetat în stare de libertate. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bătuţi şi tâlhăriţi pentru o şapcă şi un pachet de ţigări

Totul s-a petrecut pe strada Bejan din Deva, unde un tânăr de 19 ani a fost abordat de un alt...

A plecat după vaci şi şi-a găsit sfârşitul într-o baltă

Tragedia a avut loc la Govăjdia, iar victima, o femeie de 47 de ani, plecase miercuri seara să-şi caute vacile...

Situaţia infecţiilor cu coronavirus în judeţ şi la nivel naţional, în 24 iunie 2020

De la începutul monitorizării, şi până miercuri, 24 iunie, în judeţul Hunedoara 645 de persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Închide