A plecat după vaci şi şi-a găsit sfârşitul într-o baltă

Tragedia a avut loc la Govăjdia, iar victima, o femeie de 47 de ani, plecase miercuri seara să-şi caute vacile într-o pădure. Din primele date, ar fi căzut într-un heleşteu. Trupul ei a fost descoperit ieri dimineaţă.

Echipajul SAJ Hunedoara n-a mai putut face nimic pentru victimă, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara. Poliţiştii au stabilit că femeia voia să-şi ducă animalele de pe locul de păşunare, spre satul Lelese. Soţul femeii decedate, în noaptea de 24/25.06.2020, observând că soţia lui nu mai revine la domiciliu, a căutat-o în zona unde păşunau animalele, dar nu a anunţat dispariţia acesteia, crezând că a plecat la mama ei, în satul Lelese, fără a-l anunţa, lucru pe care l-a mai făcut în trecut, când a revenit la domiciliu după câteva zile. Ieri dimineaţă, bărbatul a găsit cadavrul soţiei într-un heleşteu format pe Râul Govăjdia.
”Din verificările efectuate la faţa locului, se pare că femeia ar fi încercat să traverseze Râul Govăjdia spre locul de păşunare al animalelor, pe un tunel din beton construit pentru captarea apei din râu, tunel de pe care a alunecat şi a căzut în heleşteu, unde a decedat”, a informat IPJ Hunedoara. Echipajul I.S.U. Hunedoara deplasat la faţa locului a recuperat din apă cadavrul persoanei decedate, acesta fiind preluat de către reprezentanţii S.J.M.L. Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a decesului. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.